2024. május 16. - Mózes, Botond

Lesántulhat Gregor Bernadett

Az orvosok sem kecsegtetik már végleges gyógyulással a színésznőt, sőt a súlyos következményekre figyelmeztetik. Berni áprilisi térdoperációja óta kegyetlenül szenved, de nem állhat le, mert ő tartja el a családot.
2009. október 5. hétfő 09:59 - HírExtra
Feleslegesen feküdt áprilisban kés alá a szépséges színésznő, Gregor Bernadett. Azt remélte, ezentúl nem kell kínokat kiállnia a színházi próbákon, előadásokon, de keservesen csalódnia kellett a végeredményben.

 "A térdműtétem óta még mindig fájdalmakkal küzdök, nem tesz jót a lábamnak, hogy erőltetem." -  Orvosai ráadásul nem is kecsegtetik végleges gyógyulással, és állandó óvatosságra intik.

"Sajnos már nem tudok a lépcsőn szaladgálni, komótosan, lassan kell lépkednem, hogy ne legyen baj. A nap végén pedig fel kell polcolni a lábamat, mert ha megerőltetem, csúnyán bedagad. Van úgy, hogy napközben is fájdalmaim vannak, ezért vigyáznom kell a hirtelen mozdulatokra."

Pedig a Jóban Rosszban sorozatból nemrégiben távozott színésznő nem pihenhet, ha el akarja tartani családját. Egy héten belül három premierje lesz.

"A Komédium Színházban bemutatjuk a Családi ágy című darabot, a Budaörsi Játékszínben a Jó pálinka itassa magát címűt, míg Gergely Róbert színházában is premierre készülök" – újságolta a gyönyörű színésznő.

"Feszített a tempó, de bírnom kell. Amint lemennek a bemutatók, marad idôm a családra és a pihenésre."
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Besenyei Géza
2009. október 6. 09:49
Besenyei Géza vagyok. Közel negyven éve foglalkozom természetgyógyászattal. Igen jó eredményeket értem el az ízületi és bőr betegségek(ekcéma is teljes tünetmentesség) területén. Ha meggyógyítani nem is, de elviselhetővé tudom tenni Berni fájdalmát. Tsz,06-20/398-5070.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását