2024. április 27. - Zita

Berlusconi megint Obamát kóstolgatta

Silvio Berlusconi olasz kormányfő vasárnap megint "napbarnítottnak" titulálta Barack Obama amerikai elnököt és feleségét, Michelle-t a pártja milánói ünnepségén mondott beszédében, újra elővéve korábban már visszatetszést keltő viccelődését.
2009. szeptember 27. vasárnap 21:10 - HírExtra
Pittsburgh-ből hazatérve "hozom önöknek egy napbarnított úr üdvözletét, hogy is hívják, hogy is hívják... Barack Obama" - mondta Berlusconi a hallgatóságnak: kormánya minisztereinek és pártja, a Szabadság Népe híveinek. "Nem fogják elhinni - folytatta -, de kettesben járnak a strandra, mert a felesége is le van sülve!" A közönség jól szórakozott, tapssal fogadta a kormányfő élceit, aki ezután belefogott a G20-as csúcsnak és a kormány tevékenységének a taglalásába.

Az európai média sok képet közölt, amelyen Michelle Obama puszival üdvözöl számos vezetőt a pittsburghi csúcson, de Berlusconinak csak kimérten kezet nyújt.

Nem sokkal Obama megválasztása után az olasz miniszterelnök nem kis feltűnést keltett kijelentésével, miszerint az amerikai elnökválasztás győztese "fiatal, jóképű, ráadásul napbarnított".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását