2024. május 3. - Tímea, Irma

Durva eset - feldühödött biztonságiak inzultálták a megasztárost!

Szörnyű ez a világ, ma már az is megtörténhet, hogy egy Megasztárból megismert énekesnő nem vásárolhat nyugodtan éjszaka egy gyulai áruházban. Döbbenet…
2009. szeptember 14. hétfő 13:09 - HírExtra
Szabó Eszter, akit a Megasztár kettőből ismerhetünk egy éjszaka betért az egyik gyulai bevásárlóközpontba. Nyugodtan, senkit nem zavarva állt neki a kozmetikai cuccoknál próbálgatni a dolgokat, ezután azonban szörnyű dolgok következtek. Egy rövid idő után ugyanis a hipermarket biztonsági emberei odaléptek hozzá, és felszólították, hogy vásárolja meg az összes terméket, amelyet kipróbált…

„Valóban kipróbáltam egy-két dolgot, de kizárólag azokat, amelyeken ott volt a <teszter> felirat, ez pedig tudtommal nem bűn. Egyetlen szemceruzának néztem meg a színét, amit meg is akartam venni, de erre alkalmam sem volt, mert a következő pillanatban már ott állt mellettem a két biztonsági őr, és tétel szerint sorolták, melyik termékeket fogtam meg” – panaszkodott a Blikknek az énekesnő.

„Sosem éltem meg még hasonló szituációt, mivel nagyon figyelek arra, hogy ne vegyek el másoktól semmit, és ne bántsam meg őket. A biztonságiak viszont nagyon lekezelő módon bántak velem, ráadásul olyan terméket is meg akartak vetetni, ami a kezembe sem került. Persze ezeket nem is voltam hajlandó kifizetni, csupán azt az egy szemceruzát vásároltam meg, amit eredetileg is akartam” – mesélte tovább a gyanúba keveredett egykori Megasztár.

Eszter egyébként nem haragszik a biztonságiakra, mert mint mondja, ez a dolguk, de azért abba a bevásárlóközpontba nem szívesen megy ezután. „Bevallom, nem esett jól, ahogy bántak velem, miközben semmi rosszat nem tettem. Viccesnek találtam a helyzetet, rájöttem ugyanis, hogy ez talán egy üzleti stratégia, amit ha átvennék, még több lemezt adhatnék el” – zárta le nevetve a történetet Eszter.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását