2024. május 3. - Tímea, Irma

Zimány Linda egy hiperaktív Macskanő

Modell és műsorvezető. Túl sok mindenbe kostól bele, amin túl sok ember szeme megakad: hogy képes ilyen fiatalon ennyire sok lábon állni? A HírExtra Zimány Lindával beszélgetett, aki még szerelméről is mesélt nekünk.
2009. szeptember 10. csütörtök 18:19 - Kővári Adrienn

A barátoddal még együtt vagytok?

Igen, a három hónapot eddig túléltük.

Nem sokat hallunk felőle. Ennyire nem szeret a reflektorfényben forogni?

Igen, mert ő egy civil ember, s nincs ahhoz hozzászokva, hogy a címlapokon élje a magánéletét. Valamilyen szinten az ember ezt nem tudja elkerülni, hiszen nem élhetjük úgy az életünket, hogy folyamatosan bujkálunk. Megpróbálok inkább nem foglalkozni vele, annál többet amúgy sem tudok mondani, hogy mennyire szerelmesek, és boldogok vagyunk. Így ennyiben ki is merül a történet, nem hallani róla igazából, mert unalmas lenne már, legalábbis számomra.

Rendezvényekre el szokott téged kísérni?

Ha ideje van, és egy nagyobb társasággal megyünk akkor persze, el szokott. A Paris Hilton rendezvényre is elkísért, szívesen eljön velem, de ha lehet, akkor tényleg inkább a háttérben marad.

Nem féltékenykedik?

Ezt annyira nem vettem észre, biztos mondaná, ha valami nagyon zavarná. Mondjuk én ezt el is várom a páromtól, hiszen nyilván tudta, hogy mi a foglalkozásom. Ismertük már korábban is egymást, egy baráti társaságban többször is találkoztunk, azért nem voltunk teljesen idegenek a másik számára. Nyilván valahogy fogadnia kell ezt, hiszen tudta mit vállal, ha mellettem van. Persze nehezebb, mint ha egy civil foglalkozásom lenne.

Hogy lehet ennyire fiatalon ilyen sok lábon állni?

Ez igazából ambíció kérdése. Ha az embernek igénye van arra, hogy sok mindent csináljon egyszerre, akkor menni fog neki, én például ebből gyűjtöm az inspirációt. Sajnos nagyon hamar megunok dolgokat, ezért szükségem van az újdonságokra. Ha van egy szabad félórám, akkor elmegyek a zongoratanáromhoz, vagy az énektanáromhoz, ha suliba kell menni, akkor oda megyek. Emellett vannak olyan állandó elfoglaltságok, melyek a műsorvezetéssel járnak, de néha fotózásokra is járok. Ez csak beállítottság kérdése, nem azért állok több lábon, mert ezt előre elterveztem.

Az ember érdeklődik, képezi magát, én mindig kitalálok magamnak valami újat. Most éppen azt vettem a fejembe, hogy leteszem a spanyol középfokú nyelvvizsgát. Németül, és angolul nagyon jól beszélek, sőt angolul anyanyelvi szinten, igazából nekem nem nehéz egy harmadik nyelvet pluszba megtanulnom. Mindig arra felé keresgélek, ami teljesíthető számomra, s amiben látok kihívást. Ezeket élvezem, és szeretem csinálni. Az utóbbi időben a futásra kattantam rá, minden nap edzőterembe járok, ahol a padon lefutok napi 6-10 kilométert. Nekem fontos, hogy mindig legyen miért küzdenem. Ilyen szempontból hiperaktív vagyok.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását