2024. május 23. - Dezső

Válogatott: esélyünk sem volt...

Esélyünk sem volt... A magyar válogatott simán, reménytelen játékkal kapott ki szerda este a portugáloktól. Ennyit a világbajnokságról, ennyit az illúziókról. Kár érte.
2009. szeptember 10. csütörtök 08:38 - Gedei Szilárd


Egyik csapat sem cserélt a félidőben.

"Ugyan a portugálok egy nullára vezetnek, de előttünk van még egy félidő" - ordítja a "nagyon hangosan beszélő", a baj azonban az, hogy sajnos a portugálok sokkal biztosabban, úgymond lazábban tudták le az első félidőt, mint a magyar csapat.

Csakhogy annak ellenére, hogy a félidőben az egész szusszan - még Farkasházi Tivadar, az ország Teddyje is csak szótlanul járkál fel-alá a sajtóterasz alján műanyag söröspoharába töltött ásványvizével -, az ember érzése az, készül valami.

Meglátjuk a második félidőben...


A félidőben tehát Magyarország-Portugália 0-1.



37. perc:
Megmutatjuk a portugáloknak, hogy kell ezt: a nem éppen penge technikájáról híres Torghelle Sanyi mutatott be szemet gyönyörködtető ollózást a portugál kapu előtt. Sajnos a próbálkozás vastagon a kapu felé szállt, de ez is elég volt a szurkolók fölélénkítéséhez.

A magyar csapat legjobbja eddig egyértelműen Torghelle - vajon miért nem kezdett ez az ember a svédek ellen is? Na meg persze Dzsudzsák, aki ma is jól mozog a bal szélen, eddig azonban ígéretes beadásait nem tudták még csak gólhelyzetre sem váltani társai.

Sajnos többet van a labda a portugáloknál, de azért nem adunk nekik túlságosan nagy teret - Deco, Ronaldo és a fiatal Liédson azért mutat néhány szép dolgot.

26. perc: Dzsudzsák ismét, ezúttal mintegy 30 méterről végezhetett el szabadrúgást. Nagyon pici hiányzott, hogy kaput találjon az óriási löket...

Az első félidő derekán megállapíthatjuk, hogy ugyan nem vagyunk életveszélyesek az ellenfél kapujára, azonban sokkal ígéretesebben játszunk, mint szombaton a svédek ellen.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását