2024. április 29. - Péter

Minél hangosabb, annál jobb a szex?

Sokszor meggyűlik a bajunk a hangokkal, mert visszatartani szinte lehetetlen a kéjes sikolyokat, de közben valaki akár hallgatózhat is a szomszédban. Mi ilyenkor a teendő?
2009. augusztus 31. hétfő 07:59 - Kővári Adrienn
A szex soshaem lehet hangoktól mentes, fontos is, hogy ne a csendben, a korom sötétben szeretkezzünk partnerünkkel. De mi a helyzet akkor, ha sikítani akarunk? Az erotikus hangok mindenképpen izgatóak, de ugyanannyira idegesítők is lehetnek. Egyesek kellemetlennek és zavarónak tartják, pláne, ha nem ők adják ki. A szomszédban sem túl kellemes mindig hallgatózni, de mégsem lehet csendben ágyba bújni!

Ha nem megy halkabban

A nők legnagyobb része szeret hangot kiadni szeretkezés közben, vagyis inkább képtelen arra, hogy csendben maradjon. Innentől már nagyon széles a skála, mert sokan elég halkan nyögdécselnek, míg mások szinte sikítanak a gyönyörtől. Sok nő egyszerűen zavarónak találja, hogy ha túl intenzív hangokat hallat, pedig nem kéne.

Azért is fontosak a hangok, mert egy szeretkezés által sok minden átalakul az emberben. A hallása sokkal jobban kiélesedik, különösen akkor, ha a szoba be van sötétítve. Érzékenyebbek leszünk a hangokra, a tapintásra, de még a szagokra is. Ezért is jó, ha mindezekre ügyelünk.

Jó ötlet ilyenkor elindítani valami zenét, s nemcsak azért, hogy a másik szobában tartózkodók még véletlenül se halljanak semmit. Mindkét félre jótékony hatással lesz, hát még akkor, ha a kedvenc dalaink csendülnek fel.



Miért is adunk ki hangokat?

Akár egy pornófilmben
Az erotikus filmekben alapkövetelmény, hogy a nő legyen hangos, és sikítson, ha kell. Ez azért szükséges, mert a férfiak számára nagyon izgatóak ezek a hangok. A hétköznapi életben sincs ez másképp, elengedhetetlenek a kéjes nyögdécselések. Ha mégsem ilyen típusú emberek lennénk, ne erőltessük, mert ez olyan, hogy vagy jön magától, vagy sehogy. Ha utánozni akarjuk a pornószínészeket, könnyen nevetség tárgyává válhatunk. Ez körülbelül olyan, mint a színlelt orgazmus.
Egy kellemes és kielégítő együttlétnél egyszerűen nem lehet csendben maradni, sokszor még akkor sem, ha szeretné az ember. Ebben semmi szégyellni való sincs, hiszen a férfiakat is jobban felizgatja, ha a nő hangosan élvez.

Ebből is látszik, hogy elkerülhetetlenek az erotikus nyögdécselések, az pedig már egyénfüggő, hogy éppen ki mennyire hangos. Azzal sincsen probléma, ha valaki sikítozik, bár ha zavar minket párunk intenzivitása, akkor szóljunk neki, de ez nem olyan dolog, melyen egy csettintéssel lehet változtatni.

Ha van valaki a szomszédban

Mindkét oldalról kellemetlen lehet a szituáció. A legtöbb ember nem kíváncsi ennyire érzékletesen mások szexuális életére, ezért nem örül neki, mikor az éjszaka közepén arra kell felébrednie, hogy a szomszéd lakásban valaki már percek óta csak sikítozik. Ilyenkor jóformán semmit sem lehet tenni, de hosszú távon tényleg kellemetlen lehet. Abban biztosak lehetünk, hogy nem direkt csinálják ennyire zajosan, egyszerűen csak ilyen emberek.

Hogy miért nem szeretjük hallgatni, amint mások szeretkeznek? A legtöbb esetben irigységből, mert ők valami olyat csinálnak, amit mi éppen nem, vagy általában nem. Esetleg nem rendelkezünk partnerrel, vagy a gyerekek útban vannak, bármilyen oka lehet. A gyerekek szempontjából megint csak érdekes a történet, az sem túl jó, ha másokat hallgatnak ki szeretkezés közben, de az sem, ha a szüleiket. Viszont annál kínosabb nincs is, ha át kell csöngetni a szomszédhoz, hogy vegyék magukat halkabbra, mert éppen a gyerekszoba mellett olyan aktívak. Ez a vékony falú lakóházak nagy problémája.

Legkínosabb: kilépni az erotikus szobából

A másik legpironkodóbb helyzet, amikor nem egyedül tartózkodunk otthon a lakásban. S igen, már megint túl hangosak voltunk. Előbb-utóbb, muszáj lesz kijönni otthon, s a család, barátok, lakótársak szeme elé állni. Valószínűleg úgysem fognak szólni semmit sem, de még így is kínos lehet, mert a kintiek pontosan tudják, hogy mi történt a zárt ajtók mögött.

Sajnos nem biztos, hogy mindenki ennyire diszkréten kezeli ezt az ügyet, így egyes emberekben feszültséget okozhat ez. Míg mások annyira szégyellik a többiek előtt magukat, és a szexuális életüket, hogy inkább csöndben maradnak, s elfojtják magukat.

Csendesen, vagy hangosan?

Vannak pillanatok, amikor nem árt kicsit halkabbnak lenni, de hosszú távon semmiképp sem ajánlatos. Azzal, hogy tudatosan lejjebb vesszük a hangerőt, az egyfajta belső feszültséghez vezet, mert továbbra is ott motoszkál majd az ember fejében: vajon most is kihallatszik?

Egy idő után terhessé fog válni a szex, problémát fog jelenteni, melyre csak egy megoldás van: kerülni kell azt. Ez a legrosszabb megoldás, amit az ember tehet, mert ennél már bármi más hatásosabb. Ha van rajtunk kívül más is otthon, akkor indítsunk el egy filmet, vagy tegyünk be valamilyen zenét, amikkel megalapozzuk az alapzajt. Ha tudjuk magunkról, hogy nem éppen a csendességünkről vagyunk híresek, akkor megpróbálhatunk kicsit halkabbak lenni, mert minimálisan lejjebb venni a hangerőt, az még nem okoz problémát, csak semmiképp se idegeskedjünk miatta.

Mivel ez egy természetes dolog, amin nem lehet változtatni, így jobb lenne, ha elfogadnánk saját magunkat is ilyennek, és a szomszédot is. Ha ragaszkodunk hozzá, akkor szólhatunk is a másiknak, hogy kevésbé hangosan szeressék egymást, de próbáljuk meg ezt is diszkréten kezelni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását