2024. május 7. - Gizella

Élő adásban kötődött ki a műsorvezető szexis felsője!

Nem sok hiányzott hozzá, hogy Marenec Fruzsina megmutassa formás testét, ugyanis a dögös felsője kikötődött az egyik reggeli játékban, s majdnem leesett róla.
2009. augusztus 24. hétfő 14:15 - HírExtra
A Barátok közt egykori sztárjáról, Marenec Fruzsináról élő adásban esett le a ruhája, bár azért mégsem volt ennyire vészes a helyzet, mint ahogy elsőre hallja az ember. Fruzsina nagyon szereti a szexis ruhadarabokat, ezért a Reggeli műsorban is épp egy ilyet viselt. Ám ennek csak annyi volt a hátránya, hogy a nyakban kötős felső egyszer csak szétcsúszott, s majdnem leesett róla.

„Szeretem a nyakban kötős szexi felsőket, ám az a hátulütőjük, hogy néha leesnek az emberről. Nemrég ez történt velem, élő adásban kötődött ki az egyik blúzom felső része. Mosolyogtam, és próbáltam nem megmozdulni. Szerencsére nem csúszott le teljesen rólam, ezért megúsztam ezt a bakit.” – mesélte a vicces incidenst Fruzsi.

Kreatív ruhatár

Elárulta azt is, hogy a ruhái nagy részét mind az utazásai során szedi össze. Amint meglát egy tetszetős darabot, azonnal megveszi. Elmondása szerint nem divatfüggő, kedveli az egyedi, és különleges darabokat.

„A hosszú szoknyákat különösen szeretem, mert ez lapos, és magas sarkú szandállal is variálhatom.” – magyarázta Fruzsi, aki a fekete ruhákat sem veti meg. Ezeket akár munka közben is szívesen viseli, mert nőiesek, és egyben szexisek is.

Kedveli még az elegáns darabokat is, imád színházba járni. Ilyen alkalmakra legszívesebben egy fehér miniruhát kap magára, amit egy vastag övvel átköt a derekán. Egyik kedvenc színe a pink, ezért nem meglepő, hogy a ruhatára tartalmaz egy ilyen színű miniruhát is, ami természetes pántnélküli, ahogy azt Fruzsitól vártuk.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2009. augusztus 30. 23:12
Egy kis reklám nem árt a hölgynek.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását