2024. május 7. - Gizella

Havas kevesellte a nyolcmilliót!

Egy mosóport kellett volna reklámoznia, de sem az összeggel, sem a filmmel nem volt megelégedve, ezért inkább visszautasította a felkérést.
2009. augusztus 18. kedd 16:22 - HírExtra
Havas Henrik megteheti, hogy egy nyolcmilliós gázsit utasítson vissza. Egy mosóport kellett volna reklámoznia, s ezért meg is fizették volna busásan a műsorvezetőt, ő mégis kevesellte a pénzt, és a reklámszövegét is át akarta írni. Egy amerikai reklámcég kereste meg, szerették volna Havassal is leforgatni azt a filmet, amit az Egyesült Államokban már leforgattak egy amerikai riporterrel.

„Mielőtt Havast megkereste volna a cég, közvéleménykutatást végeztek a hazai riporterekről. A felmérés eredménye azt mutatta, hogy Havast rengetegen ismerik, megosztja az embereket, vagy gyűlölik, vagy imádják, ám egyöntetűen a legőszintébb tévésnek gondolják.”

Nem fogadta el

Eleinte hat-nyolc milliót ajánlottak fel neki, de ő ezt nagyon kevesellte. „Az lett volna a feladata, hogy az amerikai kollégáját utánozza, de Havas kevesellte a hét számjegyű összeget, és az sem tetszett neki, hogy a reklám szövegén nem lehetett változtatni, már pedig ő a saját egyéniségére akarta szabni. Végül visszautasította az ajánlatot.” – mesélte a napilapnak Havas egyik ismerőse.

Havas nyilatkozni nem akart, de megerősítette a hírt. Az biztos, hogy nem minden kollégája volt ennyire válogatós, hiszen anno Jakupcsek Gabriella, Hajós András, vagy Szilágyi János könnyűszerrel elvállalták a reklámfelkéréseket.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

vizinyil
2009. augusztus 18. 18:03
ráféren egy alaposabb lelki és szellemi fehérítés (reklámozni akart szerrel) a Tanár Úrra! - Nem sósavat kellene reklámoznia? Ingyéé?
választó
2009. augusztus 18. 17:45
Ez remek.
Az ország romokba hever,sokan éheznek. Az ország lakossága a hitelezők,bankok,hitelintézmények szorításába fuldokolnak, és a celebek(utálom ezt a szót)lubickolna a pénzben.
Tisztelt okostolyás úr pedig visszautasítja ezt a potom összeget.
??Azért majd megnézem mikor nyugdíjas lessz, hogy hogy fog panaszkodni a 45-60 ezer forintos kisnyugdíj miatt,amiből nem tud megélni, és nem tudja fentartani szerény kis lakását.
Kedves adóhatóság , itt egy kuncsaft akinek meg kellene nézni az adóbevallását...stb stb.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását