2024. május 19. - Ivó, Milán

Kiszel Tünde már nem pasizik!

Meglepő vallomásra szánta rá magát Tünci: nem pasizik többet! Legalábbis idén nyáron, mert csakis a családja érdekli, s nemet mondott minden hódolójának.
2009. augusztus 16. vasárnap 12:39 - HírExtra
Idén nyáron ismét rengeteg hódolót szerzett magának Kiszel Tünde, aki bevallotta, hogy kivételesen egy férfival sem állt szóba. Hogy miért is? Eddig mindig büszkén hangoztatta, hogy egy-egy kiruccanás alatt mennyi telefonszámot bezsebelt, most viszont könnyű szívvel visszautasította az udvarlókat.

„Voltam Törökországban Donatellával és a nővéremmel, de persze a Magyar tengert is meglátogattam, ugyanis mint minden évben, Zamárdiba szoktunk leutazni a művészüdülőbe, és ott töltünk egy hetet. Hódolóim persze akadtak most is, de kikosaraztam őket.” - mesélte a Tabu Tv riporterének Kiszel Tünde.

Vége a pasizásnak?


Erre a meglepő fordulatra senki sem számított, ugyanis Tünci eddig egy-egy külföldi kiruccanása során minimum egy tucat telefonszámmal tért haza.

„Flörtölgettem velük, azért kaptam most is szerelmes leveleket, meg randikat kértek, de én most úgy döntöttem, hogy nem akarok pasizni, mert kizárólag a szeretteimmel szerettem volna jól érezni magam és ez hála a jó égnek, sikerült is.” - tette még hozzá Tünde.

Balhé a műsorvezetővel

Nem is olyan régen összeszólalkozott Kiszel Tünde a Cool Tv szexis műsorvezetőjével, Kinter Oszkárral. Amikor utoljára benn járt a csatorna stúdiójában nem éppen szép emlékekkel távozott onnan.

„Oszkárnak nagyon nagy arca van. Az egy dolog, hogy egyesek szerint jól néz ki, bár ez is vita kérdése. Ne úgy akarjon címlapra kerülni, hogy valakit megbánt, legyen az modell, énekes, vagy műsorvezető.” - mesélte el felháborodva Tündi a Tabu Tv riporterének.


Itt megnézhetik a Kiszel Tündével készített riportot, amiben elmeséli, hogy miért maradt idén férfi nélkül.

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Sanya1977
2009. augusztus 17. 09:52
Mikor érem meg azt a hetet, mikor sem kiccel sem őzike de még fekete dákó pofája sem köszön vissza valamelyik oldalról?
aser
2009. augusztus 16. 21:47
Majd én megmondom:
Azért mert kiöregedő,buta,hisztis nők nem kellenek senkinek sem.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását