2024. május 19. - Ivó, Milán

Hajdú Péter milliókat költött kislánya keresztelőjére

A hétvégén megkeresztelték Sarka Kata, és Hajdú Péter kislányát, Noémit. Milliós értékű ajándékokat kapott szüleitől, és a család barátaitól.
2009. augusztus 17. hétfő 12:29 - HírExtra
A hétvégén megkeresztelték Sarka Kata, és Hajdú Péter kislányát, Noémit. A nagy eseményre a Szent István-bazilikában került sor, ahol csak a legközelebbi családtagok és barátok lehettek jelen. Talán azért is választották ezt a helyszínt, mert szinte napra pontosan ugyanitt házasodtak össze egy éve a szerelmes szülők.

A kis Noémi két nappal ezelőtt lett fél éves. A keresztelőre meghívták Dömsödi Gábort, és Csisztu Zsuzsit is, mint a család barátait. Mindketten a párjukkal érkeztek, sőt Zsuzsi még gyermekét is elhozta, a kis Krisztiánt.

A legboldogabb keresztszülők

Hajdú Noémit apukája egyik legjobb barátja, és egyben munkatársa is, Tornóczky Anita tartotta a keresztvíz alá, aki alig két hét múlva oltár elé is áll szerelmével, Bélával. A keresztapa pedig Kata egyik unokatestvére lett. A nagy eseményre eljött Hajdú Péter nyolcvankét esztendős keresztapja is, aki szintén pap, így ő is megszentelte a csöppséget a bazilika falai között.

A szülők nem sajnálták a gyermekre a pénzt, ugyanis csak a picike, fehér selyemruha százezer forintba került, amit a nagy esemény alkalmából viselt. „Egy milliós értékű ékszert készítettünk neki erre a jeles alkalomra, nem hoztuk azonban magunkkal, hiszen egyelőre úgysem tudná viselni.” – mesélte a boldog anyuka a napilapnak.

Az est meglepetése

Nagyon meglepődtek a szülők akkor, amikor az ebédnél Tornóczky Anita elővette a saját ajándékát, ami szintén több százezerbe került. „Azt a briliánsgyűrűjét adta Noéminek, amelyet ő kapott a saját keresztelőjén. Én annyira meghatódtam, hogy a könnyem is kicsordult, s Anita sem tudta ezek után visszafogni magát.” – tette hozzá Kata.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Kis Lajos
2009. augusztus 17. 15:37
Így élnek az érdemtelenül túlfizetett újgazdagok. És még meg is kellene éljenezni. Menjenek a p...-ba.
statuslaci
2009. augusztus 17. 13:03
Én meg, állítólag jól fizetett köztisztviselőként, csinálom a vagyonnyilatkozatot a mínuszokról! Ráadásul ránk kishalakra az APEH nevű erőszakszervezet azonnal lecsap. Princ Gábor, Zalatnay, Hajdú Péter stb már a törvények felett állnak! Hajrá Magyarország!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását