2024. május 24. - Eszter, Eliza

A Fidesz visszaszólt: az MSZP-sek beszélnek?

Az MSZP szerint Nagykanizsán a fóti ügyhöz hasonló, a Fideszhez köthető média- és pártfinanszírozási gyakorlatra, "pénzlenyúlásra" derült fény. A Fidesz erre úgy reagált, hogy szelídebb, csendesebb fogalmazás lenne indokolt egy olyan párt részéről, amelynek egyre több embere kerül rács mögé.
2009. augusztus 23. vasárnap 13:28 - HírExtra
Szabó Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón azt mondta, nyilvánvalóvá vált, hogy a fóti ügy nem egyedi, elszigetelt jelenség. Szavai szerint minden jel arra mutat, hogy Fóton egy súlyos, törvénytelen, fideszes politikusokhoz köthető média- és pártfinanszírozási gyakorlatra derült fény, amit máshol sikerrel alkalmaztak.

Az MSZP-s politikus közölte, Nagykanizsán a település alpolgármesterének, Cseresnyés Péternek, a Fidesz országgyűlési képviselője sógorának tulajdonában álló cég közbeszerzésen elnyert egy bruttó 42 millió forintos munkát, majd a munkálatok elkezdését követően, pótmunka címén közel 14,5 millió forinttal nőttek a költségek, vagyis a legolcsóbb ajánlat nyert, ami a végén a legdrágább lett, hasonlóan fótihoz.

Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője közleményében úgy reagált: szelídebb, csendesebb fogalmazás lenne indokolt egy olyan párt részéről, melynek egyre több embere kerül rács mögé a legkülönfélébb korrupciós bűncselekmények miatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását