Havas kevesellte a nyolcmilliót!

Egy mosóport kellett volna reklámoznia, de sem az összeggel, sem a filmmel nem volt megelégedve, ezért inkább visszautasította a felkérést.

Havas Henrik megteheti, hogy egy nyolcmilliós gázsit utasítson vissza. Egy mosóport kellett volna reklámoznia, s ezért meg is fizették volna busásan a műsorvezetőt, ő mégis kevesellte a pénzt, és a reklámszövegét is át akarta írni. Egy amerikai reklámcég kereste meg, szerették volna Havassal is leforgatni azt a filmet, amit az Egyesült Államokban már leforgattak egy amerikai riporterrel.

„Mielőtt Havast megkereste volna a cég, közvéleménykutatást végeztek a hazai riporterekről. A felmérés eredménye azt mutatta, hogy Havast rengetegen ismerik, megosztja az embereket, vagy gyűlölik, vagy imádják, ám egyöntetűen a legőszintébb tévésnek gondolják.”

Nem fogadta el

Eleinte hat-nyolc milliót ajánlottak fel neki, de ő ezt nagyon kevesellte. „Az lett volna a feladata, hogy az amerikai kollégáját utánozza, de Havas kevesellte a hét számjegyű összeget, és az sem tetszett neki, hogy a reklám szövegén nem lehetett változtatni, már pedig ő a saját egyéniségére akarta szabni. Végül visszautasította az ajánlatot.” – mesélte a napilapnak Havas egyik ismerőse.

Havas nyilatkozni nem akart, de megerősítette a hírt. Az biztos, hogy nem minden kollégája volt ennyire válogatós, hiszen anno Jakupcsek Gabriella, Hajós András, vagy Szilágyi János könnyűszerrel elvállalták a reklámfelkéréseket.
Forrás: HírExtra/Bors