2024. május 14. - Bonifác

Botrányos miniszterelnöki-buli!

Botrányosra sikeredetett az olasz miniszterelnök legutóbbi nyilvános szereplése.
2009. augusztus 18. kedd 09:59 - HírExtra
Óriási ribillió tört ki azon a születésnapi partin, amelyet Silvio Berlusconi olasz kormányfő rendezett legidősebb lánya, Marina tiszteletére. Történt, hogy a kormányfő csemetéi, a már említett negyvenhárom éves Marina, és a mindössze huszonöt esztendős Barbara kis híján egymásnak esett.

Az eset kapcsán megemlítendő, hogy a két lány már korábban sem ápolt felhőtlen kapcsolatot egymással, a miniszterelnök állítólag azért is hívta meg Barbarát az idősebbik lány születésnapi bulijára, hogy a két féltestvér egyszer s mindenkorra kibéküljön egymással. Nos, annyi elöljáróban is kijelenthető, nem egészen így sültek el a dolgok…

Az óriási patália oka rém egyszerű, úgy hívják, pénz. A két hölgyemény állítólag régóta nem képes dűlőre jutni, mekkora rész illeti meg őket apjuk mesés vagyonából. A testvérpár viszonyára jellemző, hogy az ünnepelt Marina már a mulatság előtt közölte: ki van zárva, hogy részt vegyen az összejövetelen, amennyiben azon húga is „tiszteletét teszi”…

Az idősebbik Berlusconi-lány haragjának előzménye, hogy Barbara a múlt héten kerek perec világossá tette: igényt tart Olaszország egyik legnagyobb kiadóvállalatának vezetői posztjára. Miért gond ez Marinának? Mert a Mondadori-vállalatnak véletlenül ő az elnöke…

„Édesapám mindig is szerette volna, ha én vezetem Mondadorit, és mivel kellő tapasztalatot szereztem már, át fogom venni az irányítást Marinától” – pimaszkodott Barbara az egyik olasz bulvárlapnak adott interjújában.

Az idősebbik Berlusconi-lány persze azon nyomban hevesen reagált húga botrányszagú szavaira. Kijelentette, hogy soha többé nem áll szóba testvérével, mi több, még csak egy helyiségben sem hajlandó tartózkodni vele. Néhány nappal később a kedélyek lecsillapodni látszottak, így a papa elérkezettnek látta az időt, hogy végre összebékítse a civódó feleket.

Ennek érdekében Barbarát is meghívta Marina hét végi születésnapjára, s még azt is sikerült elérnie, hogy a hölgyek kimondják: igyekeznek túllendülni a sérelmeiken. A béke aztán nem egész néhány órásra sikerült, a lányok ugyanis már az ünnepi lakoma során csúnyán egymás hajába kaptak.

A sztárpletykákban mindig oly jól értesült olasz bulvársajtó tudomása szerint Marina fattyúnak és tehetségtelen cafkának titulálta testvérkéjét, hozzátéve, hogy Apja kisemmizésén kívül máshoz nem ért.

Több se kellett a megsértett Barbarának. Hiába próbált meg minden elképzelhetőt a sok veszekedéstől már alighanem zsongó fejű családfő, esélye sem volt rá, hogy maradásra bírja fiatalabbik lányát. Barbara még az ünnepséget lezáró ünnepi tűzijáték megkezdése előtt távozott a Berlusconi-rezidenciáról.

A történet úgy válik kerekké, hogy Veronica Lario, a miniszterelnök nőbotrányai miatt épp válni készülő neje is tett egy hamvába holt kísérletet a lányok kibékítésére, a további kínos afférokat elkerülendő. Az asszony állítólag 20-20 százalékban határozta volna meg a lányok részesedését apjuk vagyonából. A jelek szerint azonban Marina és Barbara ennél egy kissé többre vágyik…
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását