2024. március 29. - Auguszta

Hazai sztárjaink lesérültek! Balszerencsés a válogatott

Az Élménybirtok-Médiaválogatott tagjai nem éppen szerencsésen kezdték meg az edzéseket, ugyanis ketten is lesérültek közülük, Csordás Tibi már nem is állhat ki játszani.
2009. augusztus 10. hétfő 16:59 - HírExtra
Az Élménybirtok-Médiaválogatott egyes férfi tagjai még nagyon nincsenek megedződve, mert a különböző sportesemények alatt folyamatosan lesérülnek. Már egy hét alatt sikerült összeszednie a csapatnak egy meghúzott hátat, egy elszakadt ínszalagot és egy felhasított térdet. Hogy kik voltak az ügyetlenkedők? Az egyik a Bon-Bon frontembere, Szolnoki Péter, a másik pedig a fiestás, Csordás Tibi volt.

A pechszériát Szolnok Peti kezdte, már az első edzésen megsérült, amikor hosszú évek után ismét focizni kezdett. Ekkor húzta meg a hátát, majd egy jótékonysági csörgőlabda meccsen, kis híján eltörte az ujját. „Mindig is szerettem sportolni, de a munkám miatt soha nem tudtam rendszeresen edzésekre járni. Most úgy döntöttem, hogy több zenésztársam mellé belépek az Élménybirtok-Médiaválogatottba, és jó kondiban tartom magam. Az első edzésen beleadtam apait-anyait, de nem kellett volna. Mivel nem voltam hozzászokva a nagy terheléshez, megerőltettem a hátam, és napokkal később egy masszőr és egy csontkovács „rakott össze”.” – mesélte a zenész.

Majdnem otthagyta

Ráadásul épphogy felgyógyult máris jött a következő baleset. Egy jótékonysági csörgőlabda mérkőzésen szerették volna felhívni a figyelmet, hogy a fogyatékosok is tudnak teljes életet élni, amiben nagy segítségükre van a sport. „Látássérültekkel játszottunk, az egyenlő esélyek miatt nekünk be volt kötve a szemünk, és mivel emiatt nem láttam, az egyik gurítás előtt a labda felpattant, és visszatörte a középső ujjam. Később derült ki, hogy elszakadt az ínszalag. Ez különösen rosszkor jött, hiszen már most a jövő nyári, 15 éves jubileumi Bon-Bon koncertre készülünk, és persze rengeteg fellépésünk van, amelyeken egy darabig nem tudok zenélni.” – nyilatkozta szomorúan Szolnoki Péter.

A Fiesta énekese sem szerencsésebb

Csordás Tibi egy rossz lépés miatt elcsúszott, és felhasította a térdét. Dugába dőlt az első igazi strandfoci meccse, így az augusztus 8-9-én tartandó balatonlellei bajnokságra sem fog felépülni.

„Imádom a labdarúgást, rendszeresen járok edzésre és meccsekre is, ám most nem sima focit, hanem strandfocit játszottam. Ez sokkal nehezebb, hiszen közel bokáig elmerülünk a homokban, így megerőltetőbb a futás és a passzolás is. Le a kalappal a válogatott Strandlabdarúgóink előtt, hiszen nagyon komoly erőnlét szükséges ehhez a látványos játékhoz!” – mesélte a Fiesta, és a Fight Club énekese.

Egy ideig nincs több strandfoci

Hozzá tette még, hogy a homok miatt hamar el is fáradt, s amikor kigurult a labda a medence partjára nem figyelt oda, ezért megcsúszott, és térdre esett. „Nem volt kellemes érzés, de visszaszaladtam a pályára, hogy folytassuk az edzést. Pár perccel később a csapattársaim szóltak, hogy véres a térdem, és akkor láttuk, hogy jó darabon felhasadt a sípcsontom és a térdem, másnapra pedig be is kékült. Pihentetnem kell, így sajnos a strandfocis pályafutásom egy időre megrekedt, hiszen a hétvégi bajnokság után – amiről a sérülés miatt lemaradok – már csak jövőre lesz lehetőségem játszani.” – tette még hozzá Csordás Tibi.

Reméljük, a további edzések sérülésmentesek lesznek, így nem kell majd az egész válogatottnak a lelátón ülnie.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását