2024. április 29. - Péter

Tíz nagyon perverz szexuális szokás

Feldarabolás, halottak, erőszak, végtagok, vér, vizelet, állatok, vérfertőzés és egy kis szex. Akármilyen morbid is, összefüggnek ezek a szavak, itt a tíz legmegdöbbentőbb perverzió!
2009. augusztus 15. szombat 17:02 - Kővári Adrienn

Akrotomofília
Ilyenkor a beteg az amputáció iránt vonzódik, s ebben leli az örömét. Hogy ez mit is takarhat? Pontos információt nehéz róla találni, de az biztos, hogy nagyon beteg. Ha abban elégül ki, hogy megcsonkít embereket, akkor ez kicsit hasonlít a nekrofiliához, főleg, ha belehal idő előtt az áldozat. Más szempontból megközelítve, lehetséges, hogy a beteg embert az eleve amputált végtagokkal rendelkezők hozzák izgalomba.

Fetisizmus

Ennek több fajtája is van, hiszen az ember nemcsak egyféle tárgyhoz vonzódhat. Mi most csak négyet fogunk megkülönböztetni, az egyik az agalmatofília, amikor a különböző szobrok, próbababák iránt vonzódik az ember. A dendrofilia esetében a fák képezik a vágyai tárgyát a perverznek, míg a müzofilia alatt a használt ruhákra kell gondolni. Utóbbi elég vicces, mert sok ember van úgy, hogy szereti a párjának a levetett ruháit, vajon már ez is müzofilianak minősül? Csak akkor vagyunk fetisizták, ha szexuális vágyat is érzünk a használt ruhák iránt, s esetleg a segítségükkel végez az ember önkielégítést. Az utolsó típusa a trikofilia, ilyenkor az ember a hajakhoz vonzódik. Minden fetisizmusnak minősül, ha az ember tárgyakhoz vonzódik legyen az harisnya, cipő, vagy emberi ürülék.

Kéjgyilkosság
Pedofilia
Ez is egy szexuális parafilia, és sajnos nagyon gyakori a mai társadalomban. A pedofilnak a kisgyerekek jelentik a szexuális örömforrást, fontos nekik, hogy még éretlen legyen az áldozatuk. Sok esetben annyi is elég nekik, ha csak képeket, esetleg videókat nézegetnek a gyerekekről, de egyes pedofilok nem tudnak itt megállni. A gyerekekkel történő szexuális cselekményeket a törvény szigorúan bünteti.
Ezt talán magyarázni sem kell. Az ember abban talál élvezetet, ha szex közben halálra kínozhatja áldozatát. Ebbe minden beletartozhat: a csonkítástól a feldarabolásig. Sok esetben az áldozat halála után történik csak meg a közösülés, de itt azon van a hangsúly, hogy a beteg a kínzásra jön izgalomba. A végén mindig megöli áldozatát.

Vorarefília
Ez szintén egy beteg perverzió, mert ez esetben a vonzalom tárgya a másik ember megevése, vagy valaki által való megevés. Ezt már sehogy sem lehet máshogy értelmezni, konkrétan kannibalizmusról van itt szó. Már csak az a kérdés, hogy aktus előtt vagy után szeretnék a felek egymást felfalni? Esetleg teljesen szexmentesen zajlik majd le a vacsora? De, hogy valaki erre izguljon…

Biasztofília
Sok nő valamilyen oknál fogva elképzeli, hogy milyen érzés lehet, ha megerőszakolják, talán ezt lehetne a biasztofilia alatt érteni, amikor a nemi erőszakokhoz vonzódik az ember. Természetesen ettől függetlenül nem szeretnék, ha ténylegesen is megerőszakolnák őket, de valamiért izgató erről fantáziálniuk. Maguk az elkövetők is ilyenek, mert nekik eleve az okoz örömöt, ha valakit megerőszakolhatnak.

Transzformációs fetis

Amikor azt hittük, hogy betegebb már nem lehet, akkor mégis szembejön velük egy újabb perverzió. Transzformációs fetis. Mire gondoljunk? Ez egy vonzalom az emberek tárggyá, vagy más lényekké való átalakulása iránt. Ez alatt nem érthetünk semmi mást sem, csak a kiborgokat, a sellőket, vagy a kentaurokat. Az biztos, hogy érdekes örömforrások ezek. A japánok erőteljesen dolgoznak azon, hogy hamarosan robotokkal is létesíthessünk szexuális kapcsolatot, bár még elég darabos a mozgásuk, talán hamarosan ez is lehetséges lehet.

Ha még mindig úgy gondoljuk, hogy perverz a homoszexualitás, vagy az anális szex, akkor olvassuk el a fentebbi listát, s majd rájöhetünk, hogy mi is az igazán perverz.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását