2024. május 11. - Ferenc

Bevallotta melegségét az államtitkár

Sebián-Petrovszki László homoszexuális. Ez a vagyonnyilatkozatából derül ki.
2009. augusztus 13. csütörtök 09:29 - HírExtra
A politikában sokkal bizalmasabban bánnak a nemi identitással, mint a megfoghatatlan tevékenységgel bíró celebek, vagy más közéleti emberek között. Legutóbb Szetey Gábor Gyurcsány Ferenc személyügyi államtitkára jelentette be, hogy meleg.

Most itt az újabb. A Miniszterelnöki Hivatal honlapján található vagyonnyilatkozatból kiderül Sebián-Petrovszki László szakállamtitkár vállalja kapcsolatát az ismert popénekessel, Sugár Bercivel (képünkön).

Mint a Borsnak a szakállamtitkár elmondta, fel sem merült, hogy üresen hagyja a házastársra, élettársra vonatkozó részt. „Ha valakivel minden örömömet és minden gondomat megosztom, akkor ő az élettársam, így feltüntettem a nyilatkozatban is.”

Mint mondta, mindig minden helyzetben vállalta másságát, hiszen az ember az, ami. Nincs választási lehetőség.

Párja Sugár Bertalan (Bery) korábban azt mondta, az elsők között szeretnének gyermeket örökbe fogadni Magyarországon. ez azonban jogilag nem lehetséges.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

novaklaszlo56
2009. augusztus 13. 14:47
Kedves Szelíd Martyna!
1. A hivalkodó, magamutogató magatartást én is elítélem, akár egyéni, akár csoportos produktumként jelenik az meg. Ha azonban figyelmesen elolvasod a hírt, láthatod, hogy itt nincs szó ilyesmiről: egy, a közszereplők meghatározott köreit illetően nyilvános vagyonnyilatkozat egyik rovatából derül ki, hogy az emberünk családi állapota :"élettársi kapcsolatban él" ezzel és ezzel. Miért kellene ezt eltitkolnia? Neked sem kell! Sőt, nem is szabad!
2. Nem értem, miért gondolod, hogy a melegek, értelmi képességeiket, teljesítményüket illetően nem azonos értékűek a többiekkel, sőt: puszta létezésük is árt a társadalomnak?
Miért gondolod, hogy "divathullámként terjed a jelenség? Nem gondolod, hogy az arányuk mindig hasonló volt, csak mivel már sem a törvény nem üldözi őket, sem betegként nem kell szégyenkezniük, nem titkolóznak, félve a lesújtó következményektől?
3. A melegek és a neked bármi egyéb okból nem tetszők összegyűjtésére, táborokba zárására, és/vagy megsemmisítésére ma már nincs mód. Remélem, az emberiség végleg a háta mögött tudhatja filogenezisének ezt a borzalmasan sötét korszakát, bár, úgy tűnik, a sötét korok hírnökei még felbukkannak itt-ott.
4. Jelenleg a melegekkel való közelebbi ismeretség egyetlen módját sem merem neked ajánlani, mert úgy érzem, nem vagy erre alkalmas állapotban. Ha mégis megkísérled, garantálom, nagyon meg fogsz lepődni: ugyanolyan emberi lények, mint pl. Te. Nem hiszed? Talán nem is akarod megtudni az igazat...
martyna
2009. augusztus 13. 14:05
ha olyan bátor, akkor miért nem nevezi nevén a gyereket? mi az, hogy másság? akkor én is másság vagyok, mert nem szeretem a vaddisznó-pörköltet! ugyan már.....szivi...el kéne tünni a közéletből és akkor nem kell vallomást tenned undorító mívoltodról, ki a sz..r kíváncsi rád és hamupipőkédre, e szerencsétlen....sajnos lassan már sokaság lesznek ezek és milyen érdekes ilyen poziciókban jó példával járnak elől!! és még büszkék is rá, ezek jó dolgukban lettek másságok! el kéne menni kapálni, aztán mindjárt észhez térnének. mit kell ezeket ajnározni. több-gyermekes, szép családu életeket élőkről szeretnénk híreket olvasni többen...nem ezekről az ingyenélő, reménytelen másságokról, elég már ezekből, már annyian vannak, hogy lassan ez a divat! szégyelljék magukat, régebben legalább csendben voltak, akkor még el is viseltük őket, de ez a rivaldafény és ez a kihívó, rikító, ordító, tolakodó magatartás igen is nem méltó normális emberhez....de a papokról tudnak pletyizni, de azok legalább okosak, tanultak és legtöbbször csak megbélyegzik őket...ezek a tv-képernyőn pedig kifejezetten visszataszítóak... női szemmel undorítóak.....
novaklaszlo56
2009. augusztus 13. 13:53
Az előző hozzászólásomból kimaradt a megszólítás:

Nagyra Becsült Hitetlen!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását