2024. április 29. - Péter

Visszatér a Melrose Place

Szeptembertől visszatér a képernyőre az 1990-es évek közkedvelt amerikai szappanoperája, a Melrose Place; a szereplőgárda új, ám a készítők azt ígérik, hogy a Melrose Place továbbra is "Hollywood legmegbotránkoztatóbb lakcíme" marad.
2009. augusztus 5. szerda 22:03 - HírExtra
Az éppen tíz éve, 1999-ben - hét évi folytatás után - befejeződött sorozatot új szereplőkkel forgatták újra egy kisebb kábeltévé-hálózat, a CW számára. Az új sorozat a Los Angeles Melrose negyedében, egy elegáns apartmanházban elő fiatalok eredeti történetéből meríti inspirációt, ám a producerek azt remélik, hogy nem csak a korábbi sorozat nézői nosztalgiáznak majd, hanem új híveket is a tévék elé ültetnek.

"Az eredeti sorozat nagy szerelmesei vagyunk, amikor azonban nekiláttunk a saját változatunk elkészítéséhez, egyrészt tisztelegni akartunk a régi show előtt, de saját karaktereinkkel saját műsort akartunk létrehozni" - mondta kedden Todd Slavkin, a producerek egyike.

Az eredeti szereplőgárdából visszatér Thomas Calabro mint az ördögi doktor Michael Mancini, valamint Laura Leighton Sydney Andrews szerepében. Josie Bissett is várhatóan visszatér az új sorozatba, amelynek legnagyobb sztárja Ashlee Simpson-Wentz színész-popénekesnő.

Slavkin közölte, hogy mások számára is meghagyják a lehetőséget a visszatérésre. "Heather Locklear előtt mindig nyitva áll az ajtó" - hangoztatta.

A Melrose Place remake-jét azután mutatják be, hogy tavaly a képernyőkre került az 1990-es évekbeli nagy vetélytársa, a Beverly Hills 90210 új változata.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását