2024. május 8. - Mihály

Szexi! Levetkőzött a Grace klinika dögös sztárja - forró képekkel!

Sebészkés? Plasztikai műtét? Ugyan, felejtsük el… A Grace klinika sztárja, Katherine Heigl úgy szép, ahogy van. Most speciel meztelenül. Fantasztikus domborulatok, vadító képek!
2009. augusztus 4. kedd 13:15 - HírExtra
Ezen a ponton jegyezzünk meg egy fontos dolgot: cseppet sem számít az, hogy valaki tudja-e az egészen fantasztikus huszonegyedik századi televíziózás egyik nem kevésbé remek produktumát, a Grace klinika című kórházsorozatot hova tenni, amíg ilyen egészen hihetetlen szépségek szerepelnek benne. S ha még vetkőznek is…

„Azt hiszem, hogy felesleges megoperáltatni magát egy embernek, amíg fiatal és mindene a helyén van. Nem mondom, hogy soha nem fekszem majd kés alá, amíg azonban nincs erre okom, hát addig egészen biztosan természetes maradok” – mondta nemrég a csodaszép színésznő a Health magazinnak.

Még valami: a képeket tessék úgy nézni, hogy tudják, a sorozatsztár kerek harminc éves, két éve boldognak mondott házasságban él férjével, és hamarosan gyereket is szeretne.

Mi pedig azt, hogy tartsa meg jó szokását, és néha dobja le a ruháit – ha már annyira büszke a az egyébként tényleg formás idomaira.
Forrás: HírExtra/Bors/Bild.de
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását