2024. május 17. - Paszkál

Kisléta: stabil a kislány állapota

Továbbra is stabil az állapota annak a 13 éves lánynak, akit roma édesanyjával együtt ért fegyveres orvtámadás Kislétán, s lőtt sérülésekkel kezelik a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórházban.
2009. augusztus 5. szerda 11:09 - HírExtra
A gyógyintézet traumatológus főorvosának tájékoztatása szerint szerda délelőtt esett át el a lány egy kisebb altatásos műtéten, melynek során ellátták sebeit. A lőtt sérülések miatti szövődmények kialakulásától egyelőre nem kell tartani, "állapota rendezett, felgyógyulására továbbra is jók az esélyek" – közölte Felföldi Pál. A traumatológus szerint pontosan még nem lehet megmondani, hogy mennyi idő kell a felépüléshez, most 4-6 hétre becsülik a kórházi ápolás időtartamát.

A lány folyamatos rendőri védelem alatt áll, a kórházi tartózkodása alatt éjjel-nappal vigyáznak rá – mondta Fedor Rita hadnagy, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője. A Szabolcs megyei Kislétán hétfő hajnalban támadtak rá fegyverrel ismeretlenek saját otthonukban anyára és lányára. A 45 éves édesanya a helyszínen meghalt, 13 éves lánya súlyos, lőtt sérülésekkel került kórházba.

A Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) az újabb támadással együtt már nyolc bűncselekmény ügyében nyomoz. Az országos rendőrfőkapitány hétfőn 100 millió forintra emelte a nyomravezetői díjat a romák elleni támadások ügyében.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

galamb tamás
2009. augusztus 5. 12:01
Nórika ügyében nem volt ekkora a nyomravezetői díly, ha jól emlékszem? Végül is a magyar nem ér annyit mint a cigány!
Ideje lenne már ha a cigányok is elgondolkodnának, kinek jó ez az öldöklés!!!!! Nem e valaki másnak az érdekeit szolgálja ebben az országban! Meg a roma vezetők bankszámláját, akik még az utólsót is elsikkasztják a saját fajtájuktól! Cigányok Gondolkozzatok!!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását