2024. május 17. - Paszkál

Kisléta: Nem szerelemféltés?

A HírTV kedden cáfolta azt az előző napi információt, amely szerint kislétai tudósításukban az hangzott el: szerelemféltés állhat a gyilkosság hátterében.
2009. augusztus 4. kedd 16:06 - HírExtra
Munkatársuk élő bejelentkezésében az hangzott el ezen eshetőség kapcsán, hogy "mint lehetőséget, ezt is megkérdeztem az utcában élő emberektől, szomszédoktól, rokonoktól, mindenki cáfolta ezt a verziót, mindenki rasszista jellegű támadásra gondol" - áll a Szikszai Péter hírigazgató által az MTI-hez eljuttatott szó szerinti leiratban.

A Szabolcs megyei Kislétán hétfő hajnalban támadtak rá fegyverrel ismeretlenek saját otthonukban anyára és lányára. A 45 éves édesanya a helyszínen meghalt, 13 éves lánya súlyos, lőtt sérülésekkel került kórházba. A bűncselekmény áldozatát az Országos Cigány Önkormányzat saját halottjának tekinti. A Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) az újabb támadással együtt már nyolc bűncselekmény ügyében nyomoz. Az országos rendőrfőkapitány hétfőn 100 millió forintra emelte a nyomravezetői díjat a romák elleni támadások ügyében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását