2024. április 27. - Zita

Úristen! Mit keres a gagyitévés a Beatricében?

Párbaj! Az egyik oldalon a Kowalsky, a másikon pedig Nagy Feró! Vajon mi sült ki az eszméletlen kakaskodásból, illetve mit keres a gagyizenetévés Zola a Beatricében?
2009. augusztus 2. vasárnap 12:59 - HírExtra
Szóljon, aki nem érti, annak különórát tartunk a hazai popkultúra jeles bandáiból, vagy felzárkóztató napot kell végigcsinálnia: leültetjük a tévé elé, és egész nap a VIVA nevű csodacsatornát kell bámulnia. Szóval a Beatrice az egyik nagy nyári fesztiválon mérte össze az erejét, tehetségét és népszerűségét a Goulasch Exotica (!, bizony, ilyen is van…) zenekarral. Egy sátor, két színpad és persze igazi párbaj hangulat: a két banda dalonként váltotta egymást, és különböző feladatokat teljesítettek, kivívva ezzel a közönség tetszését (vagy éppen nemtetszését). Az utolsó számra Feróék a zenetévé egyik jeles műsorvezetőjével, Zolával egészültek ki…

A Beatrice ellenfele egyébként Kowalsky (a …meg a Vegából) és a már említett Goulash Exotica zenekar volt.

„A Beatrice keresett meg közvetlenül. Elmondták miről van szó; szeretnék, ha egy dalban együtt énekelnék Nagy Feróval. Meglepve, ledöbbenve és örömmel mondtam igent! A fesztivál előtt pár nappal elmentem a zenekari próbájukra és elsőre eljátszottuk a dalt! Már akkor szuper érzés volt! Ezek után még jobban vártam a koncertet és persze azt az egy számot" – mesélte vidáman a VIVA-s műsorvezető. Na ja, biztos Feróéknak is az volt minden álmuk, hogy a gagyitévé egyik mitugrászával zenéljenek együtt…

Na, de Zola tovább mesélte a nagy nap történéseit: „A bandámnak, a Retro School Band-nek (nyilván szintén egy roppant tehetséges zenekar – a szerk.) is aznap volt koncertje, amikor azt befejeztük átballagtam a másik sátorhoz. Rengetegen voltak és a hangulat eszméletlen volt. Aztán felkonferáltak és szinte éreztem, hogy a közönség hirtelen nem tud mit kezdeni a hírrel, hogy én vagyok a színpadon Nagy Feró mellett”.

Valóban nagy sokk lehetett a számukra…

„Feró a kezét nyújtotta, majd magához húzott és üdvözölt. A zenekar beszámolt, és elkezdtük a 8 óra munkát! Az első sor után a sátor felüvöltött és egyszerre énekelték velem és Feróval az egyik legnagyobb magyar himnuszt. Óriási élmény volt. Köszi Beatrice, köszi Feró" – tette még hozzá hálásan Zola, a sztár.

Már csak azt kellene kideríteni, hogy Feróék miért a mostanában már a fiatalok által is cikinek tartott zenetévé Zoláját akarják saját népszerűségük növelésére használni – vagy fordítva?

Kisvártatva rájöttünk a kérdés megoldására: Zola, kérjük szépen – kapaszkodjanak meg – maga is zenész. Legalábbis annak nevezi magát, íme a bizonyíték:

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását