2024. április 29. - Péter

Schumi visszatér

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher helyettesíti a hátra lévő idei futamokon a brazil Felipe Massát, aki a Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett súlyos fejsérülést.
2009. július 29. szerda 19:46 - HírExtra
Ezt a Ferrari jelentette be.A 40 esztendős klasszis versenyző visszavonulása után, korábbi csapata, a maranellói alakulat tanácsadói tisztét töltötte be.

Michael Schumacher 1996 és 2006 között vezette a Ferrari versenyautóit.A következő F1-es futamot, az Európa Nagydíjat augusztus 23-án rendezik Valenciában.

"Arra készülök, hogy átvegyem Felipe helyét - idézi a weboldal Schumachert. - Délután beszéltem Stefano Domenicali csapatfőnökkel és Luca di Montezemoló elnökkel, együtt döntöttük el, hogy visszatérek Massa helyén."

"A Forma-1 számomra befejeződött, de ebben a szerencsétlen helyzetben nem hagyhatom cserben a csapatot. Imádom a versenyzést, élvezni fogom a kihívást" - közölte a hétszeres bajnok saját honlapján.

”A Ferrari-istálló Michael Schumachert indítja Felipe Massa helyén a brazil pilóta felépüléséig. Schumacher vállalta a feladatot, a következő napokban különleges edzésprogramon esik át, amelynek végén megerősítheti, hogy részt vesz az Európa Nagydíjon” – jelent meg szerda este a Ferrari hivatalos honlapján.



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását