2024. április 26. - Ervin

Forma-1-es sztárokkal csinálják a fesztivált!

Szeretne találkozni David Coultharddal, berregő Forma-1-es autócsodákat látni testközelből, vagy csak szimplán jót enni és inni? Akkor a Lyoness Hungaroring Festet önnek találták ki!
2009. július 17. péntek 19:05 - HírExtra
Nemzetközileg is egyedülálló kezdeményezés: jövő hét végén, azaz július 23. és 26. között a Budai Várba költözik a száguldó cirkusz, ott rendezik ugyanis a Lyoness Hungaroring Festet, a Forma-1-es Magyar Nagydíj „társrendezvényét”.

Hogy miért is lesz érdemes kilátogatni a Várba a négy napos rendezvényen? Lesz például Red Bull Street Parade igazi Forma-1-es szörnyautókkal, sőt sztárvendégként a skót Forma-1-es legenda, David Coulthard is tiszteletét teszi az eseményen. A technikai sportok világát Christian Danner korábbi német autóversenyző is büszkén képviseli majd, de ha minden jól megy Palik Lászlót is láthatjuk „akcióban”.

Ráadásul érdekes módon közel sem csak a Forma-1-ről szól majd a Fest, a Hungaro Falu például a magyar ízek kedvelőit várja, illetve azokat, akik szívesen megismerkednének a magyar kézműves iparral, a legnagyobb hazai feltalálókkal, a finom borokkal és pálinkákkal. Ezeken felül lesznek autóbemutatók, kiállítások és koncertek is, sőt a Need For Speed legújabb játékának a bemutatójára is a Festen kerül sor.

Az pedig külön öröm, hogy az esemény egyre nagyobb érdeklődést vált ki, nem csak idehaza, hanem nemzetközi szinten is: nemrégiben a Forma-1 franciaországi szervezője kért tájékoztatást a Budai Várba tervezett Festről, miután az ő kíváncsiságukat is felkeltette az egyedülálló kezdeményezés.

Na ja, hogy nem jutott még eddig senkinek eszébe, hogy országa egyik történelmi helyszínére viszi a száguldó cirkuszt…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását