2024. április 24. - György

Friss fotók a Vasember 2-ből! A dögös színésznő bőrcuccban pózol!

Napvilágot láttak az első fotók a Vasember második részéből, most már tudhatjuk, hogyan fognak kinézni Scarlett Johannson. Annyi biztos, hogy vadító lesz.
2009. július 17. péntek 18:59 - Kővári Adrienn
Napvilágot láttak az első képek a Vasember 2 című mozifilmről, ami majd csak 2010-ben fog a közönség elé kerülni. A főszereplő továbbra is Robert Downey Jr. lesz, és olyan híres színészek csatlakoztak mellé, mint Mickey Rourke és a nagyon szexis Scarlett Johannson. Ő rá volt mindenki kíváncsi, nemcsak az alakítására, hanem a kinézetére is. Ha utóbbit még nem is tudjuk, az biztos, hogy a küllemét már igen!

Scarlett, mint mindig, most is nagyon szexi, a filmben vörös hajzuhataggal hódít. Az ő karaktere a Fekete Özvegy, aki segíti, és hátráltatja is a Vasembert. Az Entertainment Weekly címlapján jelent meg egy kép, amelyen mindhárman szerepelnek, s az újság belsejében kitérnek külön-külön is a szereplőkre.

Egy vörös démon?


Több rajongója is nem tetszését fejezte ki, ugyanis nincsenek megelégedve Scarlett új tincseivel. Az tény, hogy eddig szinte mindig szőke hajjal hódított, és most egy teljesen más oldaláról ismerhetjük meg. Ennek ellenére nem olyan borzalmas az új Scarlett, sőt! Igazi kis démonná változott.

Kételkedve fogadják

A Vasember elszánt rajongói egyenesen utálják Scarlettet, nem értik, hogy miért pont őt kellett belerakni a filmbe. Félnek attól, hogy esetleg rontani fog a produkció értékén. Scarlett színészi tudását sokan megkérdőjelezik, és nem tartják többnek egy buta lánynál. Még Megan Fox is lesajnálta őt egy interjúban. Azt nyilatkozta, hogy ő nem szeretne beleesni abba a hibába, mint Scarlett. Szegény lány okos lenne, de mindenki csak egy buta színésznőcskének tartja.

Az is felmerült az emberekben, hogy a Vasemberbe is hasonló okok miatt választották be. Szükségük volt egy csinos, de nem túl okos, mégis népszerű színésznőre, hogy így szerezzenek még több rajongót a filmnek.

A végeredményre még várnunk kell, majd kiderül, hogy a Vasember 2 is tipikusan második részes mozi lesz-e, vagy sem.
Forrás: HírExtra/x17online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását