2024. április 16. - Csongor

Vége! Ledől a Barátok közt utolsó erkölcsi bástyája

Ma este fény derül a Barátok közt egyik sztárjának, Magdi anyusnak az évek óta titokban tartott félrelépésére. Megdöbbentő események fognak lejátszódni a mai részben!
2009. május 20. szerda 11:59 - HírExtra
A Barátok közt eddigi története során volt már minden: rengeteg megcsalás, bűncselekmény és egyéb izgalmas jelenetek. A folyton változó és eseménydús sorozatban eddig szinte csak egyetlen személy volt, aki mindig sziklaszilárdan állt a lábán és soha sem volt erkölcsi meghasonlása: ő pedig Magdi anyus, a konzervatív erkölcscsősz.

„Minden ember szekrényéből kiesik egyszer egy csontváz. Kertészéknél is ez történik. Nem egyszer előfordul velünk, hogy titkolunk valamit, néha nem derül ki, de olykor évek múlva lelepleződik. Magdi anyus titka más megvilágításba helyezi majd a házmesternőt. Kilép az eddigi szerepéből, ismeretlen oldalát mutatva meg. Kíváncsi leszek, mit szólnak majd ehhez az emberek, szívesen elbeszélgetek majd bárkivel” – mondta a Borsnak a házmesternőt alakító Fodor Zsóka színésznő.

A bonyodalmakat egyébként az okozza, hogy feltűnik a színen Vili bácsi volt katonatársa, aki a fiát keresi. A fiú pedig valószínűleg Magdi anyus egyik gyermeke.

Szombathy Gyula a bulvárlapnak elmondta, hogy élvezi azt, hogy figurája felforgatja a sorozatot.

„Mindig jó érzés egy színésznek, ha izgalmas bonyodalomba csöppen, és egy különleges helyzetben kell bizonyítania. Nagyon izgulok, hogy milyen visszajelzéseket kapok. A családom már nagyon kíváncsi. Főleg az unokáim: alig várják a ma estét, ott ülnek majd a képernyő előtt” – lelkendezett a színész.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását