2024. április 29. - Péter

Előrehozott választást akar az MSZP-s

Aláírásgyűjtésbe kezdett Komáromi István, az MSZP pécsi Mecsek-Nyugat alapszervezetének titkára. A politikus teljes tisztújítást és előre hozott választásokat szorgalmaz.
2009. június 29. hétfő 18:27 - HírExtra
Komáromi István az MTI-nek nyilatkozva hétfőn úgy fogalmazott: "inkább ma egy előre hozott választás, mint később egy kollektív büntetés a magyar baloldalnak". Véleménye szerint az MSZP vezetőinek esetleges újraválasztásával "legitimitást kapna a párt", ha pedig veszítenének az előre hozott választásokon, akkor legalább természetes tisztulási folyamat indulhatna meg a szocialistáknál. Komáromi nem tudta megmondani, hogy eddig hányan írták alá kezdeményezését, Az MSZP helyi szervezete Komáromi István kezdeményezésétől és nyilatkozataitól egyaránt elhatárolódott. Tavaly októberben megrovásban részesítette az MSZP pécsi szervezetének etikai bizottsága a miniszterelnöki és a pártelnöki poszt szétválasztását kezdeményező alapszervezeti titkárt. "Az MSZP ellen folytatott kampánya" miatt jelenleg is fegyelmi eljárás van folyamatban ellene.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását