2024. április 24. - György

A világ legidiótább motorversenyzője - videóval!

Julian Simon kényelmesen vezetett a vasárnapi gyorsasági motoros Katalán Nagydíj 125 köbcentis versenyében, csakhogy korán kezdett örülni: egy kör még hátravolt a versenyből. Íme a kínos képsorok!
2009. június 16. kedd 10:30 - HírExtra
Jorge Aspar Martinez (az azóta már a MotoGP-ben vitézkedő Talmácsi Gábor egykori csapatfőnöke) sem hitt a szemének: versenyzője, a spanyol Julian Simon csúnyán elszúrta a vasárnap délelőtt Barcelonában megrendezett Katalán Nagydíj 125 köbcentis versenyét. A fiatal srác ugyanis simán vezetett, végül mégiscsak negyedik lett – a szerencsétlen pilóta egy körrel a futam vége előtt kezdett örülni a győzelmének. A magasba lendített kézzel ünneplő hispán csak később vette észre, hogy a többieknek még valamiért sietős, s öten is megelőzték…

„Veszítettem, mert hittem a tábla rossz jelzésének” – mondta az eset után a kissé csalódottnak tűnő spanyol, s elmagyarázta: ő bizony nem a mérnökei által a pályára belógatott hivatalos értesítést figyelte, hanem egy a szurkolók számára felállított másikat. Ami pedig – pechjére – nem a valódi adatokat mutatta.

Simon végül egy kör alatt visszaküzdötte magát a negyedik helyre.

Tanulság? Soha ne igyunk előre a medve motoros bőrruhájára…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását