2024. április 27. - Zita

Újra képernyőn az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsora!

Pedig azt hittük, hogy soha többé nem születik újabb csillag az RTL Klub-on… Most azonban bejelentették a csatornánál: jön az újabb Csillag Születik-széria!
2009. június 9. kedd 12:12 - HírExtra
Őszig kell várniuk a rajongóknak az RTL Klub tehetségkutatójának, a Csillag Születik című show-nak a legújabb kiadására. Emlékezzünk csak, nem kisebb tehetségek kaptak esélyt a hírnévre az első sorozat után, mint Utasi Árpika meg Kovácsovics Fruzsina

Bárki jelentkezhet

A rivaldafényre vágyó elképesztően tehetséges előadók fantáziájának semmi nem szabhat határt, a szervezők ezúttal is várják azokat a vállalkozó kedvű embereket, akik tudnak énekelni, táncolni, prózát mondani, bármit zenélni, esetleg közeli barátságban állnak a humorral.

A jelentkezéshez nem kell más, mint egy a műsornak szánt produkciótól készült videót feltölteniük a csillagszuletik.tv internetes oldalra, illetve szabad jelentkezni e-mailen, és telefonon is (ezeket most nem írnánk le, a következő hetekben az RTL Klubon úgyis ez fog folyni a nap huszonnégy órájában).

Stohl Buci és a többiek

Néhány szót a show hátteréről: az RTL Klub nagy örömére a műsort ismét Stohl András és Ördög Nóra vezeti majd. Lesz elődöntő, aztán döntő, meg persze fődíj.

Mint ismeretes, az előző szériában, két éve egy csantavéri kisfiú, Utasi Árpád győzött, az egyik tánccsoport (4 for Dance) pedig nemzetközi karriert épített a műsort követően.

Na ja, most már biztos, hogy az isten sem ment minket attól, hogy ősszel egy újabb csillaggal legyen több az így is egészen sokszínű magyar előadóművészi palettán

Íme az előző széria nyertese, a valóban tehetséges mesemondó Utasi Árpi az előző szériából!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását