2024. április 20. - Tivadar

Élet a Csillag születik után

Kocsis Tibor élete igencsak sűrű lett, amióta részt vett a Csillag születik című tehetségkutató műsorban. Tibi az utóbbi időben kicsit eltűnt a szemünk elől, de egyáltalán nem tétlenkedik. Az RTL Bulvárnak elmesélte, mi van vele mostanában.
2008. július 4. péntek 20:10 - Hírextra
- Így nyáron is elég elfoglalt vagyok, szerencsére sok fellépésem van, a zenekarommal és önállóan egyaránt. Ezen kívül ugyanott dolgozom, ahol a verseny előtt. A műsor közben megfordult a fejemben, hogy választanom kéne a munkám és a zenélés között, mert akkor nagyon sűrű volt a program, nehéz volt összeegyeztetnem a dolgokat. A főnökeim, kollégáim azonban nagyon segítőkészek és toleránsak voltak, és sikerült összehangolni a munkát a zenével. Én pedig soha nem hivatkoztam sem a műsorra, sem a fellépésekre, igyekszem helytállni.

Tibinek vannak tervei a jövőre nézve a zenét illetően, de egyelőre nem akar részleteket elárulni.

- Zenei téren is próbálok tevékenykedni, folyamatban vannak tárgyalások, bízom benne, hogy sikerül megvalósítani az ötleteimet.

A jóképű énekes jelenleg egyedülálló, ahogy ő fogalmaz: „magánzó”. Persze jelentkező akadna bőven…

- A műsor után jó sok lány megkörnyékezett, ez ma is így van, kapom az üzeneteket, kulturált formában még "ajánlatokat" is. Nagyon kedvesek és aranyosak a hölgyek, én azonban nem szoktam visszaélni ezekkel a lehetőségekkel, nem az én formám.

Tibi azt mondja, nincs kifejezett ideálja, minden típusból tetszett már neki lány. Elég jó emberismerőnek tartja magát, és hamar leszűri, hogy valakivel egy hullámhosszon van-e vagy sem.

Az énekes jól érzi magát a bőrében, hamarosan Spanyolországba utazik a barátaival, hogy kipihenje az elmúlt időszakot.
Forrás: netbulvár.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását