2024. május 8. - Mihály

Kemény szerint nem kötelező a jó szereplés

Kemény Dénes szerint nem kötelező jól szerepelni az újjáalakuló magyar férfi vízilabda-válogatottnak a nyári, római világbajnokságon, mert sokkal inkább a 2012-es londoni olimpia a cél.
2009. június 8. hétfő 12:59 - HírExtra
A Pekingben sorozatban harmadszor ötkarikás aranyérmes együttes szövetségi kapitánya hétfőn a Margitszigeten 18 játékossal kezdte meg a vb-felkészülést, amelyen az Athénban, Sydneyben és a kínai fővárosban is győztes hat játékos közül három: Biros Péter, Kiss Gergely és Szécsi Zoltán volt jelen, miután Benedek Tibor és Molnár Tamás lemondta a válogatottságot, Kásás Tamás pedig az idei évet kihagyja, mert pihenni akar.

Az MTI kérdésére a szakvezető azt mondta, bár csapata megfiatalodott és átalakul, a maga részéről mindenképpen elődöntőt vár az olasz fővárosban. Csalódást akkor érezne, ha a válogatott példának okáért a csoportselejtezőt megnyerné, a folytatásban azonban, amikor már egyetlen meccs dönt a továbblépést illetően, elveszítené a negyeddöntős párharcot A magyarok a csoportmeccsek során Kanada, Németország és a Dél-afrikai Köztársaság válogatottjával találkoznak a vizes vb-n.

A hétfőn megkezdődött felkészülésen a következők vettek részt:
Gergely István (Honvéd), Nagy Viktor (Vasas), Szécsi Zoltán (Eger) - kapusok; Biros Péter (Eger), Bundschuh Erik (Eger), Gór-Nagy Miklós (Budva), Hárai Balázs (Eger), Hegedüs Gábor (Eger), Hosnyánszky Norbert (Vasas), Kis Gábor (Vasas), Kiss Gergely (Primorac Kotor), Madaras Norbert (Pro Recco), Mátyás Zoltán (FTC), Szivós Márton (Honvéd), Török Béla (Szeged), Varga Dénes (Vasas), Varga Dániel (Vasas), Varga II. Zsolt (Eger) - mezőnyjátékosok
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását