2024. április 28. - Valéria

Nemes cél! A Beugró színészei jótékonykodtak!

Három iskolának is közel félmilliós könyvcsomagot ajándékoztak a Beugró sztárjai a műsor nevében. Fontosnak tartják a kultúra, és a könyvek szeretetének a támogatását, emellett azt is, hogy ezekben a válságos időkben még inkább oda figyeljenek a fiatalokra.
2009. május 28. csütörtök 15:49 - HírExtra
Jótékonykodtak a Beugró színészei, ugyanis a napokban közel fél millió forintos könyvcsomagot adtak át három iskolának is. Tartottak egy sorsolást, ahol a budapesti Eötvös József Gimnázium, a Nyíregyházi Főiskola, és a soproni Nyugat-Magyarországi Egyetem nyert, így dőlt el, hogy mely intézményeket fogja támogatni a műsor.

A budapesti diákok külön örülhettek, hiszen ők személyesen is találkozhattak kedvenceikkel: Pokorny Liával, Rudolf Péterrel, Szabó Győzővel, Kálloy Molnár Péterrel és Novák Péterrel.

Ajándék könyvek a diákoknak

Így május 27-én, a színészek személyesen adhatták át a közel fél milliós könyvcsomagot az Eötvös József Gimnázium tanulóinak.

- A Beugró egy olyan sikertörténet, ami ritkán adódik egy színész életében. A szakma is szereti, a közönség is, nemre, korra való tekintet nélkül. Ez a népszerűség, az ebből nyert energia lehetőséget ad arra, hogy azt tovább adjuk egy-egy ilyen pozitív kezdeményezés által. A mai gazdasági helyzetben pedig melyik iskolának, melyik diáknak ne jönne jól egy kis segítség. – mesélte Rudolf Péter.

Még több ilyen kellene

A Beugró és az Akadémiai Kiadó a szó, a magyar nyelv és a képzelőerő szeretete és tisztelete mellett teszi le voksát nap, mint nap. Hiszen nyelvvel, színházzal és könyvkiadással lehet jó kedéllyel foglalkozni úgy, hogy az olvasó vagy felhasználó, nyelvtanuló, színházba járó vagy tévénéző igazán élvezze és gazdagodjon általa.

Fontosnak tartják az ilyen kezdeményezéseket, szeretnék, ha más is kedvet kapna az ilyen megmozdulásokhoz.

A Beugró adásai pénteken 20.10-től látható az m1-en, az ismétlések pedig 23.50-kor az m2-n.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását