2024. május 6. - Ivett, Frida

Hihetetlen! Fekete Pákó a mélyben!

Nem kell többet senkinek sem aggódnia, mert magabiztosan kijelenthetjük, hogy Fekete Pákó megtanult úszni. Nem csalás, és nem is ámítás, mert a mulatós zene afrikai királya komolyan ráfeküdt a témára, és még segítsége is akadt!
2009. május 28. csütörtök 07:32 - HírExtra
Pákó azaz ember, aki nagyon vagánynak mutatja magát, de közben mindentől fél. Irtózik a bogaraktól, a csúszó-mászóktól, és természetesen a víztől is. Ez már mi is láthattuk, hiszen a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel valóságshowban maguk a sztárok próbálták meg tanítgatni Pákót, több-kevesebb sikerrel.

Ráadásul a Kalandra fal!-ban is meggyűlt a baja a vízzel, állítása szerint mióta hazajött Argentínából teljesen elfelejtette még azt is, amit nagy nehezen megtanult.

Már többször is szeretett volna rendesen megtanulni úszni, de eddig még sosem járt sikerrel. Amikor azonban a bikali kastélyszállóban edzőtáborozott a Médiaválogatottal és a párjával, Ágival, nem volt más választása, hiszen ultimátumot kapott: úszik, vagy iszik.

- Ugyan a Médiaválogatott elsősorban focizik, és én is remekül rúgom a bőrt, de a fiúk azt mondták, hogy az úszás alap, és ha azt nem tanulom meg, nem játszhatok velük egy pályán. Ultimátumot kaptam: ha nem tanulok meg úszni, meg kell innom egy üveg bort. Mivel én már három kortytól is berúgok, ezért nem volt más választásom. - mesélte Pákó, aki így kénytelen volt az úszást választani.

- Kefir és Ricky roppant kitartó volt, szinte két napon keresztül edzettek engem a Puchner kastélyban, míg végre nem merültem el a vízben. Amikor már biztonságban éreztem magam a medencében, a víz alá is lemerültem, sőt víz alatti képeket is készítettünk. Ezek után következett a feketeleves: annak örömére, hogy megtanultam úszni – mintegy beavatásként – vizes papuccsal mindenki rácsapott egyet a fenekemre, és végül bedobtak a vízbe. – mesélte nevetve Pákó.

Így most már mindenki megnyugodhat, mert végre kijelenthetjük, hogy Fekete Pákó megtanult úszni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását