2024. április 27. - Zita

Marsi Anikó retteg!

Fél a szüléstől, mert az első gyereknél fájt neki. Szegény. Másnak biztosan nem fáj, csak ő ilyen peches. Hát, ez a sors egy undorító, s kellemetlen igazságtalansága.
2009. május 26. kedd 09:59 - HírExtra
Sokan szülnek (sajnos ez is nagyon kevés…), s Marsi Anikó helyzetét látva olyan benyomásunk keletkezik, hogy mindenkinek sétagalopp a szülés, kivéve neki. Szegénykénk retteg, s mi is rettegünk vele, mert az fáj.

Amennyiben nem akar valaki fájdalmas szülést, akkor tök egyszerű a megoldás: nem kell szülni. Persze a legjobb az lenne, ha a nők sokat szülnének. De hát látjuk, hogy Marsi Anikó világfájdalmában már a Bors című kultúrlaphoz fordult, egyfajta segélykilátásként. Reméljük ő is érzi, hogy lélekben vele vagyunk a szülőszobában, mellette állunk a fájdalmakor, s eszünk ágában sincs azt érezni, hogy hagyja már ezt a társadalmat békén a magánügyeivel.

Persze mi, magyarok is alig várjuk, hogy hozzájussunk a napi kultúrmorzsákhoz. Csak az szerepel, akire igény van. Veregessük meg saját vállunkat, hogy milyen érdeklődők vagyunk az igazi kultúra iránt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

wiljudit
2009. május 26. 11:21
Nem tudom, a cikk írója ffi vagy nő?!Ha nő, kívánok neki hasonló "élményeket"és ha ott lesz az ideje, talán másként látja majd a helyzetet.Egyébként, ha "igazi kultúrára" van igényed, miért nem arról írsz?!!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását