2024. április 26. - Ervin

Szexkocsma: cicik, nunik és pálinka

Ügyes trükköt alkalmaz egy budai kocsma az alkohol rendelet megkerülésére: szexgaléráiává válik.
2009. május 25. hétfő 12:09 - HírExtra
Van egy mondás Franciaországban: egy magyar képes rá, hogy mögötted megy be a forgóajtón, de előtted jön ki. Nos, e mondás igazát erősíti meg egy XI. kerületi kocsma, mely az alkoholtilalomról való szabályozásban alkalmazott megkerülős cselt.

Előző szerdán lépett életbe az a kerületi szabályozás, hogy Újbudán be kell zárni a kocsmákat és a kisebb szórakozóhelyeket este tíz után. Az olcsó alkoholt áruló helyek gyakorlatilag megszűnnek eset működni. Nem úgy a galériák.

Merthogy a Barakk Café és Pub nevű italmérő tulajdonosa kitalálta az éjszaka folyamán átnevezi magát galériává. Azaz eset 10ig kocsma 10-től 5-ig Night Art galéria. A galériában pedig nem tiltja semmiféle rendelet, hogy büfé üzemeljen. Persze a pub nem csupán névleg lett galéria, hiszen akkor azért bele lehetne kötni.

A falakon Csukás Tibor fotóművész alkotásai állnak. Csukás, a porno-Oscar díjas fényképész természetesen női modelljéről, Devil Virginről készített aktokat. Ezek lógnak most a kocsma falán, becsempészve a művészetet az italozók közé.

Nagyon örülök, hogy az én képeim mellett csattannak össze a poharak – mondta a Borsnak Csukás. Hozzátette, az emberek mindig fognak megoldást találni arra, hogy igyanak egyet, ha kedvük úgy tartja, „a kultúrát pedig már csak nem fogják korlátozni!”

Elmondhatjuk tehát, hogy az újbudai önkormányzat tudtán kívül olyan rendeletet alkotott, mellyel valójában a kultúrát erősíti, s ez valóban dicséretes dolog.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását