2024. május 7. - Gizella

Problémák a szexszel? Íme a megoldás!

Miért nincs orgazmusom? Hol járnak a gondolataim szex közben? Egy észrevétlen, alattomos ok, ami elronthatja az amúgy élvezetesnek ígérkező együttléteket. A szexuális bizalom a varázsszó.
2009. május 24. vasárnap 12:03 - HírExtra
A fenekem szex alatt inog

A pasid imádja a kutyapózt? Te azonban utálod, mert folyton csak azon jár az eszed, hogy közben narancsbőrös a hátsód és micsoda borzalmas látvány lehetsz hátulról.

Tipp: Szex közben a pasik nem azzal vannak elfoglalva, hogy milyen apró testi hibák vannak rajtad. Ha szereti hátulról, annak valószínűleg érzékelésbeli okai vannak, tehát így élvezetes neki. Arról már nem is beszélve, hogy a nők nagy része is ebben a pózban képes leginkább a hüvelyi orgazmusra, mivel a pénisz így helyezhető legmélyebben a hüvelybe. Ha meg akarod nyugtatni a téves gondolataid, edz egy kicsit, hozd rendbe a popsid, és kutyapózra fel!

Nekem csak futó kalandom lehet?


Mindig elhatározod, hogy legközelebb már csak az igazival állsz szóba, aztán eljön az este, iszol pár koktélt és eszedbe jut, hogy csinos, független nő vagy, akinek szüksége van a szexre. Reggel pedig egy idegen férfi mellett ébredsz, csalódott vagy és úgy érzed, megint képtelen voltál nemet mondani.

Tipp: Bízz magadban! Ha elkönyveled, hogy csak erre vagy jó, így is lesz. Ha a lelked mélyén tartós kapcsolatra vágysz, nem segít, ha folyton kalandokba bonyolódsz. Márpedig egy vodkanarancs, keresztezve egy szex éhes nővel, nem sokszor kérdéses, hogyan is végződik a vadászmezőkön. Készíts tervet! Ha ugyanazt a hibát számtalanszor elköveted, őrült vagy. Persze nem ezzel van a baj, mindenkiben van egy kis őrültség. A baj az, ha felismered, hogy tenned kéne ellene, mégis inkább csak vársz a csodára. Tégy egy cetlit a pénztárcádba, amire csupa nagy betűkkel írd fel: NO SZEX! Amikor a cetlire pillantasz, jusson eszedbe mit akarsz valójában. Egy újabb kalandot, vagy találkozni a nagy ő-vel?
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását