2024. április 28. - Valéria

Hétfőn megoldódik Talmácsi ügye?

Talmácsi Gábor és Stefano Favaro hétfőn ülhet tárgyalóasztalhoz Jorge Aspar Martínez csapatfőnökkel - erről a világbajnok motorversenyző és menedzsere beszélt kedden.
2009. május 19. kedd 11:03 - HírExtra
A Nap-kelte című műsorban mindketten azt mondták: készek tárgyalni az esetleges új szerződésről, de csak közösen. Ezzel arra utaltak, hogy Martínez pénteken közölte: csak a sportolóval kíván egyeztetni, mivel szerinte Favaro provokálta ki a szakítást.

A 2007-ben a 125 kcm-esek között vb-győztes, de jelenleg már a negyedlitereseknél szereplő Talmácsi Gábor múlt csütörtökön jelentette be, hogy hétfőn szerződést bontott a Balatonring Teammel a második motor hiánya és a médiaképviseleti jogok egyoldalú megváltoztatása miatt.

Ennek következtében a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi, Francia Nagydíján már nem indult, s ahogy ő és menedzsere fogalmazott: ha nem sikerül korrekt módon lezárni a vitát, akkor az is elképzelhető, hogy kihagyja ezt az évet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását