2024. május 18. - Erik, Alexandra

MDF: a Fidesz alkalmatlan az ország vezetésére

A Magyar Demokrata Fórum szerint a Fidesz többszörösen bebizonyította, hogy alkalmatlan az országot újjáépíteni és kivezetni a válságból - közölte Herényi Károly MDF-es politikus szerdán az MTI-vel.
2009. május 6. szerda 15:04 - HírExtra
Herényi Károly szerint a Fidesz azért alkalmatlan, mert 2002-ben az MSZP-vel és az SZDSZ-szel együtt támogatta az országot eladósító, tönkretevő 100 napos programot.
Véleménye szerint Magyarországot csakis olyan politikai erő tudja újjáépíteni, amely őszinte. Hozzáteszi: "a Fidesz nem az, a 2006-os populista kampány óta üres mesékkel ámítja a választókat".

Herényi Károly azt is leírja: Magyarországot csakis olyan politikai erő tudja újjáépíteni, amelynek van programja, és vannak határozott elképzelései. "A Fidesznek ugyan nagy a szája, de csak indulatos mondatok férnek ki rajta. A párt első helyezést érdemel egy mesemondóversenyen, de programja továbbra sincs" - teszi hozzá.

A közleményben kiemeli: az MDF az a párt, amely üres indulatok helyett építő gondolatokat és megoldást kínál.

Herényi Károly közleményében Szijjártó Péter szerdai kijelentésére reagált, a legnagyobb ellenzéki párt szóvivője szerint ugyanis a kis pártok "kiesési rangadót" vívnak egymással az európai parlamenti választáson, Magyarországnak azonban olyan politikai erőre van szüksége, amely képes kivezetni az országot a válságból, és a Fidesz készen áll erre a feladatra.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

OldMan
2009. május 6. 15:46
"Majd én megmutatom!!!" - liheg bosszúra szomjasan a heréltnyi - "csak mi vagyunk az alkalmasak! Csak nekünk van programunk!" ???

...ha egy kis szerencse - és a magyarok hazugság-hite nem hagyja őket cserben, még ki is küldhetik egyetlen régi-új MSZ(M)P-s megmondó-program (program?) író (vagy csak lopó?...) emberük Brüsszelbe, s akkor még az sem marad... "Ő" majd az Európa Uniót vezeti ki (vagy még jobban be) a válságból (-vagy inkább -ba) - már ha hagyják.
...mert az MDF (MDF? Hol van az már) olyan építő gondolatokat és megoldásokat kínál, ami a Párt (Fórum? Ahhoz emberek sokasága kellene...), szóval a Párt tökéletest megközelítő szétzüllesztéséhez vezetett. S a nyanya még be is fekszik az MSZP ágyába...

Persze a Fidesz is megéri a pénzét... Mikor nem egy, nem kettő de nem is három fideszes megszavazza a 14. havi nyugdíj helyett a 13. eltörlését is, akkor Szijjártó úr - lazán, bele a pofámba - hazudja a HírTV-ben (is), hogy "félrenyomtak" az urak, nem is tehetnek szegények róla, nem is kapnak büntit érte.
...s még az az egészségügyi förmedvényük, Mikola úr (emlékszünk még a szegény rokon kitüntetésére?) is...

Hát ha már most sem érdemelnek legalább egy kis "ejnye-bejnyé"-t, akkor a sokkal nagyobb félrenyomásukra mit fogunk szólni - mondjuk két év múlva...
saxo
2009. május 6. 15:38
Jól beszél az egykori rágcsálóírtó. A patkányok szerint.
bagi
2009. május 6. 15:22
Igaza van Herényinek - legalább is abban, hogy a Fidesz és Orbán csak hatalmas pofájával és uszításaival operál és a primitív népek ezt beveszik - amint a közvélemény-kutatások mutatják. De ha kormányra kerül, majd kijózanodnak a félrevezetett szavazók. Hazugságokra építeni jobboldalon sem lehet.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását