2024. május 6. - Ivett, Frida

"Kiesési rangadó" lesz az EP-választás?

A Fidesz szerint a kis pártok "kiesési rangadót" vívnak egymással az európai parlamenti választáson, Magyarországnak azonban olyan politikai erőre van szüksége, amely képes kivezetni az országot a válságból.
2009. május 6. szerda 13:47 - HírExtra
Az MDF-es politikus azt mondta, az SZDSZ-nek úgy kell a Jobbik, mint egy falat kenyér, hiszen ha nem lenne Jobbik, akkor kiderülne, hogy a liberális pártnak nincs programja. Herényi Károly szerint a valós problémák helyett a két párt indulatokat gerjeszt, és ez inkább távol tartja a szavazókat a választástól. Ezért az MDF nevében arra kérte a demokratikus gondolkodású politikai erőket, hogy ne ilyen kampányt folytassanak, hanem olyat, mint az MDF, azaz hiteles szereplőket tegyenek az EP-listájuk élére.

Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője az MDF-es sajtótájékoztatóra szerdán úgy reagált: Magyarországnak nem egymással acsarkodó "törpepártokra" van szüksége, hanem egy olyan politikai erőre, amelyik képes megújítani, és kivezetni az országot a válságból.
A Fidesz elnöki stábjának vezetője ehhez azt is hozzátette: a Fidesz készen áll erre a feladatra.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását