2024. május 19. - Ivó, Milán

Még 10 napig lehet igényelni a diákhitelt

Már csak 10 nap van arra, hogy diákhitelt kérjenek azok, akik még ebben a tanévben szeretnének kölcsönt igényelni; a kérelmeket május 15-ig lehet benyújtani - közölte Őri András, a Diákhitel Központ kommunikációs igazgatója kedden az MTI-vel.
2009. május 5. kedd 11:45 - HírExtra
Őri András tájékoztatása szerint az igényelhető összeg akár 200 ezer - a költségtérítéses képzésben részt vevőknek akár 250 ezer - forint is lehet. Speciális esetben az igényelhető diákhitel további 50 ezer forinttal nőhet.

Az igényléseket a kijelölt postahivatalokban vagy a Diákhitel Központtal együttműködő bank- és takarékszövetkezeti fiókokban lehet benyújtani. (A listát a www.diakhitel.hu honlapon megtalálhatják az érdeklődők.)

Azok az új igénylők, akik még május 15-ig beadják igénylésüket, június 15-én, a tanév utolsó diákhitel-kifizetési napján, egy összegben kaphatják meg visszamenőleg a teljes tavaszi szemeszterre esedékes (öt havi) kölcsönt.

Aki lekési a határidőt, az már csak a jövő tanévtől kérheti ezt a kedvező, hitelbírálat nélkül elérhető speciális kölcsönt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását