2024. április 28. - Valéria

Will Smithnek jót tett a melegség - Celeb pletykák

A 21. században olyan fontos problémákkal küzdünk, hogy melyik közismert, általunk rajongott, vagy gyűlölt személyiség, celebritás élete hogyan hullhat a legkönnyebben darabokra. A legkelendőbb problémák az alkoholizmus, a drog elvonó, vagy a melegség.
2009. január 20. kedd 19:39 - Kővári Adrienn
Szinte nincs olyan sztár, akire már ne aggatták volna rá egyszer is valamelyik jelzőt. Hogy ez mennyire volt jogos, vagy jogtalan, az senkit sem érdekel. Amerikában divatos celeb-szakértőnek lenni, itthon még talán annyira nem, de egyre jobban haladunk a végső cél felé.

Miért foglalkoznak ennyire az emberek mások életével, ahelyett, hogy a magukéval törődnének?

Amíg nem voltak sztárjaink, addig voltak uralkodóink, akikért ugyanúgy rajongott a nép, s imádták a róluk szóló pletykákat, ha igazak voltak, ha nem. Az emberekbe genetikailag kódolva van, hogy nagyfokú érdeklődést mutassanak valami olyan iránt, amihez semmi közük sincsen.

Az utóbbi években odáig fajultak a dolgok, hogy már nem igazán a létező történések vernek nagyobb visszhangot, hanem a hangzatos botrányok, vagy okosan kitalált hazugságok. Hiszen sokkal érdekesebb, amikor Jessica Simpson az asztal alá issza magát, vagy, hogy Ördög Nóra éppen botrányosan válik, de Will Smith sem úszta meg, akit melegnek kiáltottak ki.

Még a napokban is jelentek meg cikkek Will Smithről, a népszerű színészről, hogy bizony ő még mindig meleg. Konkrét bizonyítékok nem merültek fel a témában, csak egy madame nyilatkozott hónapokkal ezelőtt, hogy Will Smith már évek óta a vendégei közé tartozik, és ő szolgáltatja neki a szebbnél szebb férfiakat. Azóta több tucat cikk jelent meg a témában, és vagy félévig is elnyújtotta a média ezt a történetet. Ennek a pletykának a legviccesebb része az volt, amikor azt állították, hogy nem csak Will vonzódik saját neméhez, de felesége Jada Pinkett Smith is. Ezek a hírek már annyira hihetetlenek voltak, hogy valószínűleg senki sem hitte már el. Viszont tagadhatatlan, hogy ezek a pletykák jót tettek a Smith család hírnevének, mert világszerte többet cikkeztek róluk, mint máskor a filmes sikereikről.

Ebből is látszik, hogy divatos a színészeket, énekeseket melegnek kikiáltani. Biztos, hogy sokan tényleg azok, csak titkolják, de általában ezek kicsinyes vádaskodások, amiknek semmi alapja sincsen. Az elért sikereikhez semmi köze sincsen a nemi identitásuknak, ez már csak olyan luxus, amit az érdeklődő közönség szívesen megtudna, s ha felröppen a hír, örömmel fogadja, és darabokra szaggatja, mígnem a csapból is ez fog folyni, amíg ki nem apad a téma.

Amiért minden történik

A celebek csillogó, fényes élete lehet a magyarázat erre a nagyfokú érdeklődésre, az emberek megőrülnek értük. Bár itthon még mindig ciki őket kedvelni, a tényeket akkor sem lehet megcáfolni. Az emberek nagy része arra vágyik, hogy hasonló életet élhessen, hogy belecsöppenhessen a sztárok életébe. Imádnak velük összefutni az utcán, a közértben, vagy a plázákban.

Pletyka, pletyka hátán. A negatív híreken leginkább maguk a sztárok, és legfanatikusabb rajongóik háborodnak fel, de mégis köztudott, hogy a rosszindulatú hazugságok, nagyon is jót tesznek a celebek hírnevének. Nem baj, ha melegnek hiszik őket, vagy alkoholistának, az sem baj, ha rájuk ragad a botrányhős címke, és ha félreismerik csodálatos énjüket, csak az a fontos, hogy cikkezzenek róluk. Ha már valakinek feltűnt a neve a lapok hasábjain, onnantól kezdve sínen van, de a jó ismertséghez azért szükségesek a jó botrányok is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását