2024. április 29. - Péter

YouTube-on tanult meg szülni

A háromgyermekes apa megnézte a YouTube videomegosztó portálon, hogyan is zajlik le egy szülés, de azt akkor még nem gondolta, hogy így szerzett ismereteit néhány óra múlva a gyakorlatba is átültetheti.
2009. május 2. szombat 09:38 - HírExtra
Egy este jó néhány YouTube videót megnézett, az egyik például arról szólt, hogyan hozzunk világra gyermeket egy taxiban. Még aznap éjszaka megindult a vajúdás feleségénél.

Mivel a házaspár otthoni szülést tervezett, telefonáltak a kórházba, ám ott azt mondták nekik, nem tudnak szülésznőt kiküldeni, mindegyik elfoglalt, menjenek be a kórházba, vagy küldenek egy rohammentőt.

Kórházba menni már nem volt idő, mert az asszony, aki korábban mindhárom gyermekét igen rövid idő alatt hozta világra, a fürdőszobából kijövet összecsuklott, és a férj már látta is a születendő gyerek fejét.

"Nem volt időm a kétségbeesésre. A legkisebb lányom felébredt, és mögöttem állva, végignézte az egész szülést" - idézte a férfit a The Daily Telegraph brit napilap honlapja.
Felesége szerint ez a negyedik volt a legnyugodtabb szülése. - Nagyon élveztem; egyáltalán nem estem pánikba - mondta az asszony, dicsérve férje higgadtságát.

Marc mindenhez tud segítő kezet nyújtani. Már több dolgot tanult meg a YouTube-ról: gitározni, vagy azt, hogyan kell kirakni a Rubik-kockát - mesélte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását