2024. május 16. - Mózes, Botond

Az utcán hagyta újszülött gyermekét

Újszülött csecsemőt találtak péntek délelőtt a Debreceni Állatkert bejáratának közelében; a pár órával a megtalálása előtt született kisfiút a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, az édesanyját keresik - tájékoztatta a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.
2009. április 24. péntek 19:40 - HírExtra
Vezendi Jánosné őrnagy elmondta: a plédbe csavart, 2,5 kilogrammos kisfiú egészséges, az orvosoktól a kórházban a György István nevet kapta. A rendőrség nem messze a Nagyerdőn fekvő állatkerttől megtalálta azt a helyet, ahol az újszülöttet világra hozta az édesanyja, aki szülés utáni ellátatlansága miatt akár súlyos, életveszélyes állapotba is kerülhet.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított az ügyben, amelyben nyomatékos enyhítő körülményként értékelnék, ha az anya jelentkezne gyermekéért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

horvathzsu
2009. április 25. 07:31
Enyhítő körülmény????!!!!!!!! Zéró tolerancia! Sőt még súlyosbítanám, mert nem egy kórház inkubátorába vitte be! Adnék én neki olyan enyhítő körülményt, hogy soha nem szülne többet!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását