2024. május 16. - Mózes, Botond

Ocskay édesapaja a helyszínen szurkol

"Nehezen hozott a szívem, de szeretném a helyszínen kiszurkolni a magyar válogatottnak a bennmaradást".
2009. május 1. péntek 11:37 - HírExtra
"Tudom, érzem, hogy Gábor a csapattal van, és amit eddig látott, azzal elégedett lenne. Keményen hajtanak a fiúk, és a szlovák, illetve a fehéroroszok ellen is volt esély a sikerre, pedig a két ellenfél elvileg sokkal erősebb. A szurkolók hozzáállására meg egyszerűen nem találok jelzőket. Kíváncsi vagyok, milyen a hangulat a csarnokban" - mondta id. Ocskay Gábor, aki elárulta, az első három mérkőzés alatt, amit a televízióban követett nyomon, többször is könnybe lábadt a szeme.

"Nagy a gyászom, mert tudom, hogy a fiam mennyire szeretett volna a svájci vb-n játszani. Azért hajtott egész pályafutása során, hogy az A csoportban szerepelhessen.

A játékostársai és az edzők gyakorta hívnak fel, napi kapcsolatban vagyunk, és ez erőt ad. Ők meg azt mondják, nekik meg Gábor ad erőt. Csodálatos lenne, ha ez a csapat kivívná a bennmaradást. A hátralévő három összecsapást már a helyszínen szurkolom végig - tette hozzá id. Ocskay, akivel a tervek szerint a nemzetközi szövetség is terjedelmes interjút fog készíteni. - Már az első találkozó roppant fontos, mert az osztrákokkal közös bajnokságban vesz részt az Alba Volán. Bízom benne, mi is hozunk otthonról egy kis erőt, lökést, és nyerünk."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását