2024. április 28. - Valéria

A Fidesz új hivatalos nyelvet akar az EU-ban

Az Európai Unió hivatalos nyelveként szeretné elfogadtatni a siketek jelnyelvét Kósa Ádám, a Fidesz EP-képviselőjelöltje. A siket politikus ezt keddi kecskeméti, jeltolmács segítségével tartott sajtótájékoztatóján közölte.
2009. április 21. kedd 18:20 - HírExtra
Kósa Ádám tájékoztatása szerint a jelnyelv lehetne az Európai Parlament 28. hivatalos nyelve. Közölte: a Fidesz az első magyar párt, amely - reményei szerint - bejutó helyen indít fogyatékos jelöltet európai parlamenti választáson.

A politikus szerint a gazdasági válság súlyosan érinti a fogyatékosokat, mert először őket küldik el a munkahelyekről. Hozzátette, hogy a jogszabályok módosításával az élet minél több területén kell megteremteni a fogyatékosok esélyegyenlőségét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

vendel
2009. április 21. 20:10
Ez igen így kell kiállni a fogyatékosokért,családunkért,becsületünkért,munkánkért.Köszöjük KÖSZÖNJÜK:dr Kósa Ádám,dr Zombor Gábor,Bányai Gábor elnök uraknak,ill. de nem utoljára Soltész miklós FIDESZ képviselőjének.KÖSZÖNJÜK a KECSKEMÉTI SINOSZ iroda munkatársainak:Guttyán Timea BKKM.titkára,Valter Marton Orsolya,Keglovics Zsuzsanna,ÉS MARCSINAK áldozatos munkáját.tisztelettel:vendel
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását