2024. május 18. - Erik, Alexandra

Rettegés vagy bizonyosság? Összezavarodott a Barátok közt sztárja

Egyik nap erről, másik nap arról nyilatkozik R. Kárpáti Péter. Egyszer félti az állását, máskor meg nem. Hogy mi az igazság?
2009. április 20. hétfő 12:50 - HírExtra
R. Kárpáti Péter, a Barátok közt Berényi Andrását alakító színész nem tudja, hogy mit nyilatkozik. Ugyanis pár nap alatt ellentétes dolgokról mesélt a médiának. Még a múlt héten az egyik internetes oldalán arról beszélt, hogy bizony ő is fél attól, hogy kiírják a sorozatból, hiszen abban mostanában senki sincsen biztonságban.

Viszont a Borsnak már arról mesélt, hogy az ő karaktere, András sosem fáradhat el, tehát nem kell féltenie a napi betevőjét.

- Tizenegyedik éve folyamatosan cserélődnek a szereplők a Barátok köztben. Elmennek a régiek, de jönnek újak. Bármi megtörténhet, ha elfárad ez a figura, amit én személyesítek meg. Természetesen én is elgondolkozom azon, hogy akkor hogyan tovább, mi lenne, ha engem is kiírnának. Abban biztos vagyok, hogy akkor is lesz valami, ha mégis így alakulna a sorsom. – mesélte R. Kárpáti Péter a Tabu TV-nek.

- Mindig előfordulnak olyan helyzetek, hogy valahonnan muszáj elmenni. A mostani időkben, amikor nehéz elhelyezkedni, már azt is mondtam a nejemnek, hogy elmegyek vagont rakodni, ha minden kötél szakad. Valamiből enni kell adni a gyerekeknek. – tette még hozzá a színész.

Igen ám, de ennek kapcsán a Bors című napilap is felkereste R. Kárpáti Pétert, hogy mégis miért gondolja azt, hogy a karaktere kezd lassan kiégni, és miért tépelődik azon, hogy esetleg majd vagont kell rakodnia.

- Aranyos kérdés, de honnan gondolja, hogy tépelődöm ilyesmin? Megbecsült tagja vagyok a Barátok közt csapatának tizenegy éve, és hiszem, hogy ez sorozatbeli kisfiam, Bandika nyugdíjazásáig így is marad. Úgy gondolom, András karaktere sosem fárad el, tele van vitalitással, szeretettel, és rengeteg fordulat vár még rá. Most is megbolydul az élete, hiszen visszatér a sorozatba Berényi Zsuzsa és Dani is.

A Bors még hozzátette, hogy a színész ezeket a válaszait, amiket az interneten küldött el a napilapnak, még továbbította két ügyvédnek is, a MÚOSZ Etikai Bizottságának, valamint a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnek.

Valamiért el szeretné felejteni korábbi nyilatkozatát, mintha nem is lett volna.

Ki érti ezt…
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását