2024. május 6. - Ivett, Frida

Elképesztő! Vagonokat fog pakolni a Barátok közt sztárja?

Szereplők jönnek és mennek a Barátok közt háza táján. Néhányan azonban már a kezdetek óta eltávolíthatatlanok. Mint R. Kárpáti Péter. De mi lesz, ha őt is kirúgják?
2009. április 17. péntek 17:59 - HírExtra
R. Kárpáti Péternek nincs B terve. Csak reménykedik abban, hogy a Barátok közt állóvizét oly sokszor felkavaró változások (szereplők mennek és jönnek – átjáróházzá vált az egész sorozat) őt nem fogják érinteni.

De mi lesz, ha mégis?

– Amikor színházi színész voltam és különböző színházaknál dolgoztam, akkor is előfordultak olyan helyzetek, hogy valahonnan muszáj volt menni – mesélt élete nehéz szakaszairól a sorozat Andrása. – Az ember mivel nem csak magáért felel, hanem az egész családjáért, gyermekeiért, felelősségteljes gondolkodást kíván az hogy esetleg előregondolja az ember, hogy adott forgatókönyv alapján ha így történik, ha úgy történik akkor mi lehet – tette hozzá a szappanoperában egyelőre biztos helynek örvendő színész.

R. Kárpáti szerint ebben a nehéz helyzetben nem könnyű elhelyezkedni, viszont valamiből muszáj megélnie. Bevallása szerint még arról is beszélgettek a nejével, hogy ha minden kötél szakad, akkor akár elmegy vagont rakodni. Állítása szerint nem lehet mit csinálni, hiszen valamiből enni kell adnia a gyerekeknek…

Ez bizony így van. A vagonok rakodása közben viszont nem fogja senkit érdekelni, hogy Berényi András néven annak idején jól menő építési vállalkozó volt Magyarország legnépszerűbb sorozatában...
Forrás: HírExtra/Napi Ász
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását