2024. április 26. - Ervin

Elképesztő képek! A szexis színésznő ledobta ruháit

Jennifer Love Hewitt, a Szellemekkel suttogó főszereplője nem szégyenlős, és nem is jön zavarba. Szexi fotók készültek róla, emellett titkait is elárulta.
2009. április 15. szerda 18:15 - Kővári Adrienn
Tavasszal kitárulkoznak a nők, ami Jennifer Love Hewittről is elmondható, akár még szószerinti értelmezésben is, ugyanis a Maxim címoldalán pózol, nem éppen sok ruhában.

A Szellemekkel suttogók sztárja egy hosszas interjúban mesél magáról, és kisebb titkairól. Nem először történt meg vele, hogy a Maxim címoldalára kerül, ez már a harmadik alkalom. Kicsit egoistának is érzi magát emiatt, de ki ne lenne az a helyében.



– Igazán jó érzés, hogy egy ilyen újság címlapján szerepelhetek, és már harmadik alkalommal. Ha majd nyolcvan éves leszek, akkor vidáman mutogathatom mindenkinek, hogy látjátok, ilyen aranyos voltam – mesélte vidáman az újság hasábjain a színésznő.

A májusi szám címlapján fog ücsörögni a színésznő, még pár hét és kiadják a magazint, amiben a férfiakról is mesélni fog az olvasóknak.

Mivel lehet meghódítani a szépséges színésznő szívét?

Jelenleg a humorista Jamie Kennedy-vel jár.

– A férfiak a humorukkal tudnak engem teljesen levenni a lábamról. A két legfontosabb tulajdonság a számomra a bizalom, és a humor. Utóbbi sosem változik. Ha te vicces ember vagy, akkor mindig is vicces ember leszel – árulta el Jennifer.

S még nincs vége, azt is elárulta, hogy nemcsak a vicces fiúkat kedveli, hanem a kis gonoszkodó strébereket is. Az ilyen férfiakat nagyon szórakoztatónak tartja, és a színésznő szerint ők olyanok, akiknek nem szükséges mindig a legmenőbb cuccokban megjelenniük.

Ebből rájöhet az ember, hogy Jennifer Love Hewittnak nem a külsőségek számítanak, hanem az ember egyénisége, s ezen belül is legyen vicces, néha gonoszkodó, a lényeg, hogy tudja őt szeretni.



Nem beszélget szellemekkel

Az interjúban azt is elmesélte, hogy nem egyszer előfordult már vele, hogy az emberek – nem a szellemek – segítséget kértek tőle.

– Már többször is megesett, mikor a zöldségesnél jártam, vagy a szupermarketben, igazából bárhol, ahol emberek is megfordulnak. Ilyenkor gyakori, hogy hozzám lépnek, és ilyen mondatokkal megszólítanak, hogy  „A nagymamám nemrég halt meg, segítened kell nekem.”. Ezesetben mindig el kell magyaráznom, hogy én csak színész vagyok, és abszolút nem tudok beszélni a szellemekkel. - árulta el Jennifer.

Habfürdő és tiara?

Az interjú végén megkérdezték még tőle, hogy mostanában milyen hóbortja, hobbija van, és ő nevetve megosztotta ezt is az emberekkel: imád tiarával a fejében fürdeni.

– A legújabb szórakozásom az, hogy egy tiarával a fejemen bújok bele a habokba. Kiskoromban csináltam mindig ezt, akkoriban volt egy Disneyland-es tiarám.

Most már elmondhatjuk, hogy mindent tudunk Jennifer Love Hewittról. Elárulta titkait, és még a ruháit is kisebbekre cserélte. Bár, aki rendszeresen nézi a Szellemekkel suttógó évadjait, az már rájöhetett, hogy nem szégyenlős Jennifer, büszke adottságaira, és bátran mutogatja is őket.
Forrás: hirextra/People
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását