2024. május 6. - Ivett, Frida

Rocksztárok a gyermekprostitúció ellen

A 30 Seconds to Mars nevű rock zenekar megpróbált segíteni azokon a fiatalokon, akik nehéz körülmények között élnek, azokon, akik már tudják, hogy mi az: gyermekprostitúció.
2009. április 14. kedd 17:47 - Kővári Adrienn
Jared Letoval, a zenész-színésszel már nem egyszer előfordult, hogy kiállt olyan ügyek mellett, amik mindenképp több figyelmet érdemelnének. Ilyen volt a környezetszennyezés, a globális felmelegedés, és most a gyermekprostitúció.

Nem egy személyben jótékonykodik, hanem zenekarával, a 30 Seconds to Mars-szal. Róluk annyit érdemes tudni, hogy rock zenét játszanak, összesen hárman vannak. Már több díjat is bezsebeltek, és hatalmas rajongó táborral büszkélkedhetnek itthon is.

Los Angelesben található a Children of the Nigth (az éjszaka gyermekei) nonprofit szervezet, velük fogtak most össze a zenekar tagok. Jelenleg új, egyben harmadik albumokon dolgoznak, és a pénteki nap folyamán meginvitáltak pár gyermeket a stúdióba.

Leto ismerte már ezt a szervezetet, nem egyszer meg is látogatott pár otthont, s ott elbeszélgetett a bent lakó fiatalokkal.

- Miután találkoztam ezekkel a csodálatos emberekkel a szervezetben, és hallottam a művészetek, és a zene iránti elkötelezettségeikről, meghívtam őket, hogy egy nap csatlakozzanak hozzám, és a zenekar tagjaihoz a stúdióba. – nyilatkozta Jared az E! News-nak.

Céljuk az volt, hogy valami kreatívot csináljanak ezekkel a fiatalokkal, hogy kiszakítsák őket a sivár hétköznapokból.

Children of the Night


Hugh Hefner is a támogatóik közé tartozik, de a John Carson alapítvánnyal is kapcsolatban állnak. Ez az egyik legnagyobb ilyen szervezet, több mint tízezer fiatalt segítenek, akik 11 és 17 évesek. Az alapítványt még harminc éve alapította Dr. Lois Lee.

Jaredék tehát összekötötték a kellemest a hasznossal. Abban reménykednek, hogy ezzel az ajándékukkal képesek voltak legalább pár gyermeknek reményt adni, és utat mutatni, hogy megtalálják a számukra legjobb jövőt. Ne kelljen az utcán felnőniük. Emellett azt is remélik, hogy a problémára is felhívták az emberek figyelmét.

Nyárra tervezik kiadni harmadik albumukat, legközelebb Jared Letot a Mr Nobody sci-fi drámában láthatjuk. Reméljük ez a filmje már a kellő filmes elismeréseket is elhozza neki, nem úgy mint néhány korábbi alkotása.
Forrás: E! Online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását