2024. május 10. - Ármin, Pálma

Húsvét sztáréknál - így ünnepelnek a celebek

Fő a sonka, gurulnak a tojások, egészen büdös kölnitől illatoznak a leányzók – bizony hétvégén mindenhol dübörög a Húsvét. S bizony celebjeinket is utoléri a nyúl: a HírExtra arra volt kíváncsi, hogy sztárjaink közül ki hogyan várja a locsolkodókat.
2009. április 13. hétfő 09:15 - HírExtra
Ahány ház annyi szokás – tartja a közmondás. Ahány híres ember, annyiféle ünneplés – állapította meg a HírExtra a „Vajon a celebek hogyan ünnepelik a Húsvétot?” körkérdés megválaszolása után. Mert bizony ahány celeb, annyi szokás: Erdőhegyi Brigittát, Hajdú Péteréket, a groovehousos Judyt és VV Ágicát kérdeztük meg, hogy merre éri utol őket a nyúl vasárnap, s persze hétfőn.

Csak locsolkodást ne!

A pont a napokban új klippel jelentkező énekesnő, Erdőhegyi Brigitta elmondása szerint teljesen átlagos húsvéti ünnepekre készül.

– Abszolút klasszikus módon tervezem a Húsvétot – mondta a HírExtrának a szexi énekesnő. – A legjobban a tavasz kellemes fuvallatainak örülök, s hétvégén is családi körben, élvezve a szabad levegőt fogom tölteni a Húsvétot édesanyáméknál – mesélte terveit Brigitta.

A locsolkodást azonban ő kifejezetten nem kedveli. Azt azonban elárulta Brigi, hogy a teljesen tipikus sonka-tojás történet nálunk is fontos szerepet fog játszani.

Össznépi ünneplés Hajdú Péteréknél

Nagyobb ünneplés lesz azonban Hajdú Péteréknél, ugyanis a Story TV műsorvezetője nagyszombaton ünnepli a születésnapját is! A Hajdú-család össznépi öszejöveteléről Hajdú Péterné alias Sarka Kata beszélt a HírExtrának.

– Vasárnap el fogunk menni Vácra, a templomba, ugyanis ez nálunk egyfajta hagyomány – tudtuk meg Katától a nemrég három fősre bővült Hajdú-família programját. – Most először jön velünk a kislányunk is, mostantól tehát ő is a hagyomány része lesz.

Sarka Kata azt is elárulta, hogy egyelőre még nem számít a lányát meglocsolni vágyó férfiemberek rohamaira. Sőt csak akkorra tervezik a közös tojásfestést is, ha már a kis Noémi értékelni tudja majd a Húsvétot – addig pedig még el kell telnie pár évnek.

Hm, eddig csupa-csupa családi idill, de mi a helyzet a Groovehouse énekesnője, Judy háza táján? Ő ugyanis nem ünnepelhet úgy, ahogy igazából szeretne!

Idén elmarad az ünneplés

– Most először lesz talán, hogy lényegében sehogy nem ünneplek Húsvétkor – osztotta meg a HírExtrával a szomorú tényt az elfoglalt énekesnő. – Eddig még soha nem töltöttem Budapesten ezt az ünnepet, általában eddig mindig hazautaztam vidékre az apukámékhoz. Most azonban ezt nem tudom megtenni, mert pont Húsvétkor lesz az Álom.net című film bemutatója, s mivel mi csináltuk az egyik betétdalát ott kell lennünk a premieren. Ráadásul utána is egész héten forgatáson vagyok – sajnálkozott az elveszített ünnepen Judy.

Judy részéről tehát biztos, hogy nem lesz nagy húsvéti herce-hurca, van azonban olyan celeb, aki a világért sem hagyná ki a lehetőséget, hogy otthon, családi körben ünnepelhessen. VV Ágica, aki pont a jövő héten lesz látható a TV2 Hal a tortán című műsorában egy szombati parti után kocsiba pattan, és meg sem áll Borsodig.

VV Ágica várja a locsolkodókat

– Kirándulást, bográcsozást tervezek a családdal a friss levegőn – mesélte vidáman az annak idején a Való Világban villából megismert leányzó. – Lehet, hogy még szilvásváradra is elmegyünk sétálni egyet. Egy nagyobb, tizennyolc-húsz fős családi körben töltöm majd a Húsvétot.

Ágica azt is elárulta a HírExtrának, hogy náluk még hagyomány a sonka, a tojás és minimum ötféle sütemény is.

– Valószínű, hogy locsolni is meg fognak, de attól egyébként rosszul vagyok – tette még hozzá a borsodi leányzó. – Ilyenkor eszméletlen szagokat árasztok, de elismerem, hogy hagyomány, ezért hagyom mindenkinek, hogy rám locsolja a kölnit.

Na, végre egy igazi nő, aki nem nyavalyog egy kis szagos víztől! Hallották ezt, férfi olvasóink? Ha nincs kit meglocsolniuk, hát nyugodt szívvel menjenek el VV Ágicához.

Persze a lakcímét nem áruljuk el.

Azt ugyanis csak a nyúl tudja…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását