2024. május 10. - Ármin, Pálma

Hajdú Péter pánikban

A műsorvezető másfél hónapos gyermeke arcát pörsenések lepték el, szeme bepirosodott, az anyatejet elutasította.
2009. március 28. szombat 08:54 - HírExtra
Óriási riadalmat okozott Hajdú Péteréknél, amikor apró kiütéseket fedeztek fel kislányuk, Noémi arcán. A producer és felesége éppen a TV2 Mr és Mrs című műsorának forgatásán vett részt, ahová a kicsit is magukkal vitték. A gyermeknevelésben járatlan házaspár elképzelni sem tudta, mi okozta az ijesztő tüneteket. Azonnal leállíttatták a felvételt, csupán arra tudtak gondolni, hogy sürgősen szakorvos segítségét kell kérniük.

– Az egész napos forgatás miatt a csatorna kialakított nekünk egy babaszobát, ahol a reggeli várakozás alatt azt vettük észre, hogy Noémi arcán apró pöttyök vannak, a szeme pedig bepirosodott. Nagyon megijedtünk, ezért azonnal kihívtunk egy gyermekorvost, aki csakhamar meg is érkezett. A vizsgálat után megnyugtatott minket, hogy nincs komoly gond, az anyatej okozta a kiütéseket – mesélte az ifjú apuka, akiről köztudott, hogy szinte betegesen aggódik a kicsi egészségéért. Péter árgus szemmel figyeli kislányát, s a legkisebb aggasztó jel láttán is pánikba esik. Ezúttal ráadásul az egyik ijedelem után jött a másik, Noémi ugyanis estére szemlátomást még rosszabbul lett.

– Miután hazaértünk, úgy kilenc óra tájban meg akartuk etetni a babát, de mindent kihányt, ráadásul a kiütések is megszaporodtak. Halálra rémültünk, el sem tudtuk képzelni, mi lehet a baj. Újra riasztottuk az orvost, aki ezúttal azt állapította meg, hogy a tejallergia mellett még egy hasgörcs is kínozza Noémit. Azzal nyugtatott minket, hogy ez mindennapos egy ilyen csöppségnél.
Forrás: hirextra/bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását